Vilken mardröm!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15020876.ab 

Kommentarer
Postat av: kicki

Så fruktansvärt...fästingar är bland det värsta jag vet...vi har varit ute idag barnbarnet och jag och plockat smultron och efter att jag läst detta så fick jag panik...lusade verkligen av både honom och mej...stackars barn som drabbades av detta...
Hoppas din/er midsommar blev fin, här höll vädret verkligen vad det lovat, sol hela dagen och kvällen och tom idag när det skulle bli regn så skiner solen och det är varmt och skönt...vi har en riktig slappardag idag, alla ligger och läser och vi gubben och jag sysselsätter lillemannen, trots att det inte blev så sent så blir man seg...ha nu en fin fortsättning på helgen och tack för att du alltid skriver på min blogg.

Postat av: Zarah

Det här hände i mina trakter. Jag har aldrig hört talas om något sådant tidigare. Enstaka fästingar får jag också under mina vandringar i naturen, men de brukar vara lätta att avlägsna.

2012-06-23 @ 13:10:00
URL: http://verandan.svenskablogg.se
Postat av: Znogge

Usch och fy minst sagt...

2012-06-23 @ 15:16:31
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Trolda

Ja, fyyy vad hemskt!!! Stackars lille killen! De är ett riktigt otyg de där...

Bra jord UTOMHUS till balkonglådor o urnor är Hasselfors U-jord (passande nog för dig med en ÄLG på påsen...;-)), bra jord inomhus är samma märke för inomhusbruk. Jag ka n verkligen rekommendera hasselfors då vi på mitt tidigare arbete gjort tester med just detta märke kontra andra. Och speciellt utomhusjorden har man verkligen "inne på " att satsa på en bra jord.

Trolda - kramar =D

2012-06-23 @ 21:10:53
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: anne

Vilken historia! Stackars, stackar grabb!

Ibland funderar jag på om vi i familjen inte tilltalar fästingar för konstigt nog har nog bara äldsta sonen haft en. Som femåring. Och anledningen till att jag vet det är för att han fick borelia.

Eller så kanske det beror på att vi så gott som aldrig är där fästingarna är.

Svar: None
Inga Magnusson

2012-06-24 @ 11:22:48
URL: http://annnne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback