Naturbrukaren ...

... är en bra blogg. Rekommenderas! Naturbrukare står för en människa som är brukare av naturen; dvs som bedriver skogsbruk / jordbrukl/ jakt / fiske / eller dylikt. Motsatsen är naturbetraktare som betraktar naturen, nära eller på avstånd. Det är någonstans mellan de här begreppen  vi ofta hittar en gräns när det gäller synen på miljö och rovdjur bl.a. 
http://naturbrukaren.wordpress.com/

Kommentarer
Postat av: Lennart Carlstedt

Naturbrukaren? Han skriver ju bara om vargar. Varghataren vore bättre...

2012-06-07 @ 22:29:19
Postat av: Inga Magnusson

lennart: Ja, han är en lätt motvikt mot allt vargkramande som förekommer i media i allmänhet i Sverige. Och han behövs.



Det kryllar faktiskt av väldigt märkliga "fakta" från människor som älskar och hyllar varg. Och som sagt 56 % av mediafolket i landet har sympatier med MP eller V och det vet vi ju alla vad de tycker om varg. Det avspeglar sig def i rapporteringen fast det inte borde.

Postat av: Lennart Carlstedt

Vad vargfrågan beträffar så vet du ju att vi har olika åsikter. "Fakta" kan ju tolkas olika. t. ex finns det folk som anser att klimathotet är bluff fastän 99% av världens forskare anser att det är människans aktiviteter som påverkar klimatet. Men det jag undrade över var "naturbrukaren". För mig betyder det en ekologisk jordbrukare vilket jag inte finner något spår av i bloggen.

2012-06-08 @ 22:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback