Ledig dag ...

... en dag utan direkta förpliktelser har jag imorgon måndag! Helt suveränt! Det betyder inte att det inte finns nåt att göra, men inga måsten just precis den dagen. Det är en härlig ledighetskänsla. Och tur är kanske det för det ska regna ordentligt säger yr.no. En innedag med plock o städ kanske, varvat.

Kommentarer
Postat av: Suss

GRATTIS till farmor- och farfarsskapet! Är du kattmormor också nu, precis som jag? Har snabbläst lite precis innan jag gör mig redo för att stupa i säng, strax bakom mig. Tack för tipset om att skriva till Blogg.se. Jag ska testa, om jag fattar hur man gör.
Förresten, det var ett mycket bra namnval - min käre far gick under smeknamnet Bill i allt han skrev överallt, minns du det? Jag gläds! Ha det bra och tids nog blir jag mer än sporadisk bloggare igen.

Svar: Tackar! Du är ju redan farmor och vet precis hur trevligt det är förstår jag. När du skriver det så kommer jag ihåg att din far använde Bill som signatur när han var tidningsskribent bl.a. Hoppas ni har det bra med flyttande ut ur hus och in i hus.
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

En ledig dag är sällan fel! Ha det gott :D

2012-06-25 @ 11:08:30
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback