Förlossningar ...

... är det på löpande band just nu:
Äldste sonen och hans C fick alltså en liten Bill häromdagen
I går lördag fick C:s  syster en liten gosse. Grattis Lina o Robin!
 
Och så katterna:   Dotters orientalkatt har fått en kattunge, bara en enda faktiskt. Modren ligger där nere med ungen medan fadren vaktar det hela ovanifrån. Moder heter Vilda och fader Morris. Att döma av färgen så är ungen lik fadren. Det är liksom lättare att se på katter än på människor vem barnen brås på.
 
( Här är vi just nu inne i en svår fas med koll i detalj på barnbarnet Bill-skruttens öronsvängar och händers storlek för att se vilka gener som går igen. ;-). Teorin just nu är att det måste vara farfars öron och farfars fars händer. Men det ändrar sig säkert och med tanke på hur många släktingar ett litet barn har från båda sidor så kan det bli många om budet både på nävarna och öronsvängarna)  
 

Kommentarer
Postat av: tant Hannele på Hisingen

ser väldigt orientalisk ut

Svar: Ja, jag tror rasen heter orientalisk katt eller nåt sånt. De är till skillnad från andra kattraser lite sociala och vill leva i någon sorts grupp. Därför är det två katter i familjen och kattungen var alltså planerad! ;-)
Inga Magnusson

Postat av: Landkrabba

Vad kul för Bill med en såpass jämnårig kusin! Min bror fick sitt första barn, en son, två månader innan vi fick Adam. De väntar också sitt andra barn nu, beräknad nedkomst är lagom till hummerfisket i september och vår bebis är ju beräknad till början på november. Synd att man bor en bit isär dock. Sambons bror med familj bor på Öland och de har också småbarn men tyvärr har vi inte så mycket gemensamt med den familjen och vi träffas nästan enbart på familj- och släktsammankomster.

Svar: Landkrabba: Ha ha.. där får man alltså barn lagom till hummerfisket! Det fungerar som en indelning av året precis som älgjakten här.
Bills lille kusin bor ju också inom räckhåll och dessutom finns morföräldrar på plats i närheten. Det är kul för barnen och bra för föräldrarna med nätverk, sånt avlastar.
Inga Magnusson

2012-06-24 @ 10:17:34
URL: http://landkrabba.blogg.se
Postat av: anne

En enda unge? Är det vanligt?

Ja, jag menar nu katten, inte sonhustrun och den andra mamman...! :)

Dessutom genetik och människor, vi är så mycket mer komplicerade än släta och skrynkliga ärter så jag försöker sällan! :)

Svar: Anne: Ingen aning när det gäller orientalkatter. När det gäller att nedärva mänskligt så tycker jag mig se på dina barn att du har talanger i den branschen. Himla söta är dom!
Inga Magnusson

2012-06-24 @ 11:18:42
URL: http://annnne.blogg.se
Postat av: Znogge

Grattis till alla nytillskott! Vilken glädje :D

2012-06-24 @ 11:26:52
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Veiken

Ni blir alltså fler och fler däruppe. Vilken lycka och så underbart det är med livets efterrätt!

2012-06-24 @ 13:40:48
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: SOFFIE

va roligt med tillökning för dem grattis till dem alla!

2012-06-24 @ 17:23:28
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Selma

Dessutom kan det ju vara så märkligt att en unge, som min Lilleman både kan vara löjligt lik sin far och min far samtidigt utan att dessa var lika varandra alls. Skumt. Grattis till all förökning!

2012-06-24 @ 21:05:09
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Inger Maryissa

Mysigt med kissarna och den lille nya kissen som blivit född
Mysig bild också

2012-06-25 @ 21:43:03
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback