Agenda

Yngste sonen landade lyckligen igår kväll i USA, vi fick sms (vet i ärlighetens namn inte var. LAX tror jag) Jodå han ska som bestman ordna Bachelorsparty åt sin gode vän och lite annat smått och gott i samband med bröllopet. Det blir nog fullt upp ett par veckor framåt.

För vår del så ska vi äta (nåt smarrigt, exotiskt?)  i kväll fredag  hos goda vänner och i gott sällskap, det ser vi fram emot.

Så småningom ska vi till Nyköpingstrakten för en hundutställning. Vore kul att ta en fika i flygande fläng med en del därstädes boende, men de är nog upptagna med examensbestyr den närmaste tiden förstår jag ;-)

Sista arbetsveckan med eleverna blir det efter den instundande helgen och sen väntar en nyttig uppsamlingsvecka på jobbet med bara  oss anställda. Det känns som väldigt behövligt, den senaste tiden har varit stressig och då blir saker o åtaganden bara liggande här och där.

Svärmors födelsedag ska firas  kommande vecka och en ättling väntas som sagt framöver, om det kommer jag förstås att tjata nu och då!



Kommentarer
Postat av: Znogge

Det är verkligen intensiva dagar just nu. På så sätt är det skönt med den elevlösa veckan ;-)

Postat av: Gunnel

Blir lite nostalgisk när du skriver om elevlösa veckan. Hur kul det än är att jobba med barn, så behöver man varva ner tillsammans med kollegerna också. Ha ett trevligt sommarlov.

2012-06-08 @ 13:34:55
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/
Postat av: anne

Minsann, minsann...



Jag ska till Göteborg nästa helg (Metaltown för grabbarna) men annars är jag hemma allt. :)

2012-06-10 @ 19:28:23
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Herta

Nog hade jag varit hemma. Sonen är hemkommen från Uppsala en vecka lite drygt men hemma har vi varit som mest och i ett levande hem dvs lagom ostädat är man alltid välkommen.Kaffe finns alltid hemma.

2012-06-11 @ 12:33:04
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback