Ny valp, lilla Bugga!

Bosse och Roland har alltid sina hundar ihop, Roland har hanarna och Bosse tikarna. Nu var det dags för inköp av en liten tik; Bugga. Det ska ju vara dansnamn, typ Hambo, Jazz, Polka, Schottis, Valsa osv, en lustiger dans med Jösse. Hon kommer alltså att bo hos ´Bosse o Liselott. Jättesöt är hon!  
Det är inte så lätt att ta kort på en 8 veckor gammal valp. Oftast är det bara svansen kvar när man försöker trycka av kameran. Så här ser hon ut i alla fall lilla Bugga. Hon är avkomma till en Leverhögenstik. Vinklarna är fina, korset bra, suveränt lång fin hals, helt parallell i både framställ och bakställ, fina färger, börjar redan färga ut. Det kan bli en riktigt snygg hund, förhoppningsvis med bra jaktegenskaper också. Hon kommer att sova på höger sida om halsen på husse nu den första tiden, i hans säng förstås.
 
Hon hämtades från Laxå idag lördag.
 
Sen kommer kort från byalagsfesten i Snarkil

Kommentarer
Postat av: Mia

"Vinklarna är fina, korset bra, suveränt lång fin hals, helt parallell i både framställ och bakställ, fina färger, börjar redan färga ut. Det kan bli en riktigt snygg hund" - undrar hur det skulle låtas om jag skulle bedömas på det här sättet... :-)

Svar: Ha ha... jag vet ju inte hur du ser förstås så det är svårt att veta, själv har jag i alla fall börjat färga ut nu!;-)
Inga Magnusson

Postat av: Selma

Egentligen borde inte folk få visa bilder på valpar. Usch så jag kan bli sugen på en liten.

2012-07-29 @ 11:19:26
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: anne

Ojoj...Ljuvlig hund men jag säger som Mia; tänk om man bedömdes på det där viset! :)

2012-07-29 @ 11:43:37
URL: http://annnne.blogg.se
Postat av: Znogge

Så härligt med valp! Men det får räcka med två ;-)

2012-07-29 @ 11:55:43
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Marie

Härligt uppfriskande bilder! Valpbilder är bland det gulligaste man kan titta på, man blir spontant glad! Hon är dessutom verkligen jättesöt!

2012-07-30 @ 08:38:02
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback