Tur på trav!

Om hästar och trav kan jag inget, vi går i ärlighetens namn dit mest för att äta god mat . Spelar gör jag så där 25 - 50  kr åt gången, inte för att försöka bli rik utan för spänningens skull. Eller köper en andel i en V75;a som någon klok person gör.  Men efter en dag som Årjängs stortrav 2012 så önskar jag förstås att jag hade  lagt minst en nolla till spelsumman! ;-) .
 
Jag hade bestämt mig innan för att spela Björn Goop i varje lopp där han fanns med. Sen upptäckte jag att jag glömt honom i ett  lopp. Då skenade  jag iväg till toton i sista minuten och spelade honom 20 SEK vinnare. Just då  stod han i  51 gånger pengarna!
 
 Själva loppet följde jag inte så noga men när det var över och jag kikade på anslagstavlan och  min lapp så gnuggade jag  mig i ögonen. Han hade verkligen vunnit och gav inte 51 gånger! Men 70 gånger pengarna!  
http://www.nwt.se/sport/spel_trav/article1138030.ece
 
Sen höll jag på att få in en högoddsare igen; lojalitetsspelade Magnus Jakobsson för han  råkar vara kusin till våra arrendatorer. Han ledde länge loppet men galopperade vid mållinjen. Och det får man inte göra. Han hade gett 55 gånger pengarna tror jag. Dagen slutade i alla fall på plus även om jag drog ifrån entréavgiften och maten.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback