Konsert i Silleruds kyrka ...

... var vi på ikväll, tisdag. Jag försökte få in det i ett agendainlägg innan men lyckades inte få till det med den iPad som stod till buds då. Lite långsam uppkoppling.
 
Suveränt fin var konserten i alla fall, välbalanserad repertoar, vackert framfört och Rickard utstrålar en livsenergi som smittar av sig på även en så här stor publik. (Enda missen är ljudet, vi hörde inte ner till oss vad som sades mellan låtarna), Rickard, Ulrika, Jerker och en speleman som jag glömt namnet på men som gjorde fina gitarrsolon!)
 
Himla mycket folk var det i kyrkan i alla fall, jag vet inte om jag någonsin sett så många i Silleruds kyrka på en gång, gammal och ung hade letat sig dit, fastboende och återvändare och sommargäster fanns med bland publiken. Inte många platser var tomma.
 
När vi gick till bilen så kollade vi lite på kyrkogården och kunde konstatera att det måste vara en av de mest välskötta som finns och så har det varit så länge jag kan minnas. En eloge till dem som kämpar med det, det betyder mycket för många att det är vackert och i god ordning där.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Vad trevligt! Där jag bor är det svårt att fylla kyrkan med folk. Man får nog vara glad om den närmar sig halvfull. Lite tråkigt faktiskt för ofta erbjuder kyrkan mycket trevligt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback