Intressant andraledare i NWT igår!

Det intressanta med den är inte vad som står där, för det är osakliga upprapningar från  Årjäng -västs urgamla bypolitik. De har vi hört till leda här i Årjäng  i stort sett ordagrant, men från andra personer än den här NWT-redaktören.
 
 Det intressanta är varför det står där! Det intressanta är varför den ledande dagstidningen i Värmland ger sig in i en intern kommunalpolitisk träta och tar tydlig ställning för den ena sidan utan att höra den andra sidan och utan att ta reda på fakta.
 
Vem matar tidningens redaktörer med floskler och  fördomar - igen? Vem är det som känner sig så förorättad att man är beredd att sabotera det tidigare väl fungerande allianssamarbetet för att få nåt som liknar revansch och egen  hämnd på person - igen!?  Vem är det som triggar igång media i en debatt som så uppenbart gynnar den politiska motståndaren - igen? 
 
 Det är ett lågt krypskytte som inte ärar vare sig tidningen eller dess källa! Sakligt grundad  kritik hör hemma i den politiska debatten och i media, men inte det här svamlet.
 http://www.nwt.se/asikter/ledare/article1143254.ece 

Kommentarer
Postat av: C

Bra!! Det känns väldigt spökskrivet eller att nån har stått bredvid när texten skrevs. Ledsamt alltihop, när fakta inte kan inses att det dåtidens beslut vi betalar för idag.

2012-07-28 @ 21:24:49
Postat av: Inga M

Exakt så är det; de här uttrycken i artikeln har vi hört ordagrant från personer som numera uppfattar sig som förorättade och förbisedda. Men det går inte att ha kakan kvar och samtidigt äta upp den, dvs att avgå från ansvarsfulla poster och samtidigt försöka styra en utveckling i detalj utifrån gamla, ej aktuella premisser. Vi behöver ha en kommunal ekonomi som är stabil och realistisk, inte en fejkad skapelse som låter nästa generation betala priset. Man får vara tacksam att den politiken har fått stöd, oavsett från vilka partier stödet kommer för det gynnar alla på lång sikt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback