Assange har krympt!

Från att ha varit en man som beundrades och hyllades, lite som hjälte, så har han  krympt och framstår numera som ganska ynklig, på goda grunder misstänkt för våldtäkt.
http://www.dn.se/nyheter/varlden/draplig-anklagelse-mot-assange
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/draplig-anklagelse-mot-assange_7323875.svd 
Och våldtäkt kan aldrig bli dråpligt, vad är det för människosyn??? Kanske vore det ett väl så gott straff att deportera den här mannen till Ecuador på livstid?

Kommentarer
Postat av: Jerry

Dråpligt kommentar av Ricardo Patino!

Latinos har märkliga åsikter när det gäller våldtäkter!

Svar: Kvinnosynen haltar både här och där. EUs senaste stolpskott i den vägen var inte heller imponerande; reklamfilmen med syfte att rekrytera kvinnliga forskare ;-)
Inga Magnusson

2012-07-05 @ 08:39:02
Postat av: Dan

Kanske för just att media (och där med en stor majoritet av folket i sverige) har redan dömt honom trts att han bara ska FÖRHÖRAS som han inte vill komma hit. Ingen våldtäckt är bevisad hur mycket ni än önskar. Däremot har alla kunnat läsa alla inlägg som speciellt en av kvinnorna gjort på internet (där inget försvinner även om man försöker ta bort det) som misstäkliggör henne i stor grad.

Det var just det som de stora makterna ville; att folk skulle vända Wikeleaks ryggen så att alla avslöjanden om deras smutsiga spel skulle glömmas. Och det har tydligen lyckats hos en del.

Svar: Om han nu är så himla oskyldig så borde han inte vara rädd för att komma hit och låta sig förhöras!
Inga Magnusson

2012-07-05 @ 09:55:30
Postat av: Selma

Jag tänkte att den där våldtäktshistorien lät lite haltande till att börja med men när han nu håller på som han gör framstår han ju som verkligt skyldig.

Knepig historia.

Svar: Ungefär så tänker jag; om han inte har gjort nåt så borde han inte vara orolig för att komma hit för förhör.
Inga Magnusson

Postat av: Bo Grahn

"på goda grunder misstänkt för våldtäkt"???

Trist att behöva läsa sånt 2012.

Svar: Ja, jag tycker också det är tråkigt att människor 2012 ska på goda grunder bli misstänkta för våldtäkt. Det är tråkigt att läsa oavsett år!Jag utgår ifrån att hela den här procederen inte hade kommit till stånd om det inte fanns goda grunder för misstanke, därmed inte sagt att han är dömd på förhand eller skyldig före domslut.
Inga Magnusson

2012-07-05 @ 13:29:36
Postat av: Jerry

Jag har samma åsikt, Assange har storhets vansinne.

Om han inte har gjort nåt så borde han inte vara orolig för att komma hit för förhör.

Men just nu vill han inte förderva sin imege på ryska RT TV kanalen - http://rt.com/search/videos/?filter=videos&q=Assange

2012-07-05 @ 13:31:26
Postat av: Lennart Carlstedt

Jag håller med dig Inga! Problemet är att man blandar ihop Assange som per son och Wikileaks. Wikilekas hade förvisso några bra avslöjanden, men det har ju inget att göra med att han är anklagad för våldtäkt. Och det brottet tycker jag är ett av de värsta...

2012-07-05 @ 22:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback