Sverker Olofsson ...

... brukar göra bra konsumentprogram, jaga producenter och säljare som är oseriösa.

Men i sitt nya stridsprogram om "Full - fet - fattig" så spårar han ur totalt och blir bara patetiskt präktig. Istället för att häckla utvalda konsumentbovar, så jagar han nu hela svenska folket + myndigheter + handeln ivrigt viftande med beskäftiga  pekpinnar åt alla håll. Moralen står som spön i backen och nu ställs vi alla inför skranket  med våra olater.

Studion byggs upp av ett berg med det som vi felaktigt väljer att ägna oss åt. Sen har han av någon outgrundlig anledning bjudit in en stor skara människor som större delen av programmet bara står och skruvar på sig i bakgrunden  och verkar pinade av hela situationen, nervösa inför att eventuellt bli intervjuoffer, en slags ångestkuliss.

 Och hela tiden springer Sverker  gatlopp fram och tillbaka, kastar ur sig anklagelser och påståenden - ibland rätt ut i luften - ibland till någon minister som plötsligt, lite häpet, görs ansvarig för att föräldrar väljer att köpa godis åt sina barn.

Nej, hoppas det här blir sista striden av den här typen för Sverker. Han kan ju göra bra program.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Har inte sett det men det låter inte som den bild jag har av Sverker. Säger bara "skomakare, bliv vid din läst."God morgon!

Postat av: Sylvia

Jag gillade Sverker Olofssons tidigare program.Men det nya Sverker Olofssons debattprogram får mig att flämta av utmattning och frustration. Ingen får chans att säga något eftertänksamt.Tummen ner tycker jag!

2012-01-18 @ 18:18:36
URL: http://cobra38.wordpress,com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback