Österberg ljuger förstås.

Österberg förnekar att han skulle ha deltagit i några konspirationer utan hänvisar till att det var hela VU som fällde Juholt. (samtidigt säger företrädare för VU  att Juholt avgick frivilligt! Vem har rätt?) Men sen antyder han att han visste att hans eget  Västmanland skulle kräva Juholts avgång och att han som förtroendevald var skyldig att  ta hänsyn till det i VU. Det är förstås en evig lögn. Som ledamot av (s) VU har han inga som helst skyldigheter att föra Västmanlands talan. I så fall skulle VU bestå av lika många ledamöter som det finns län / landskap. Det fattar ju alla att Österberg drev fram kraven på avgång i Västmanland och att det var han som såg till att de torgfördes så lämpligt just under det avgörande VU-mötet.
http://svt.se/2.22620/1.2686648/sven-erik_osterberg_fornekar_konspiration&from=rss?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Svtse-Inrikesnyheter+%28svt.se+-+Inrikesnyheter%29

Om Österberg verkligen tror att han ska sitta i VU och företräda Västmanland så bör hans plats där ifrågasättas.
Inte konstigt om smålänningarna nu rasar över att Juholt tvingades bort och det kommer massiva protester med medlemsavhopp.  Kriget i (s) fortsätter.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/osterberg-fornekar-konspirerande_6795141.svd
http://www.dn.se/nyheter/politik/juholtanhangare-hoppar-av
http://www.dn.se/nyheter/politik/alla-nej-ar-skadliga-for-tilltron-till-partiet
http://www.gp.se/nyheter/sverige/inrikespolitik/1.836836-jan-eliasson-carin-jamtin-vore-utmarkt

Uppdaterat: Tidigare har det varit tabu inom (s ) att säga nej när det gäller att kandidera till partiledarposten. Men nu har plötsligt en ny variant uppstått; Man säger NJA! Ha ha! Så utomordentligt löjligt!
Till den skara sällar sig nu allt fler; Jan Eliasson, Österberg, Johansson osv.

Dvs man säger sig  inte vilja bli partiledare / man kan inte se sig själv som partiledare, men är beredd att uppoffra sig för partiets bästa, samtidigt som man säger sig egentligen stödja en annan kandidat!!
 Vad är det för entusiasm????? Eller bara en fasad bakom vilken man hemskt gärna vill bli vald???? Det luktar tjuv och rackarspel lång väg! Vad har detta parti egentligen för traditioner av hyckleri och spel under täcket? Detta är sånt som vi andra utomstående aldrig har sett förut men nu ligger allt i öppen dager. Problemen inom partiet är mer djupgående än man kunnat ana och det handlar ytterst om etik och värderingar: ärlighet, hederlighet, förtroende, moral, omtanke osv. Tja kanske kort sammanfattat till att man behöver läsa på 10 guds bud.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/eliasson-och-johansson-utmanar-nej-kulturen-i-s_6797217.svd
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/statsvetare-eliasson-fel-val-om-partiet-ska-utvecklas_6796367.svd
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/johansson-fel-bild-att-alla-nekar_6795141.svd
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/enigt-vu-beslut-bakom-hakan-juholts-avgang_6797689.svd

Kommentarer
Postat av: oskar

Tror han att folk inte fattar vad han har hållt på med.

Det har ju lyst igenom i varje framträdande han gjort.

2012-01-25 @ 08:27:20
Postat av: Lantis

Välj inte någon från mälardalen till ny partiordförende. I mälardalen och då framförallt Stockholm har partiet tappat förtroende bland väljarna, detta diskvalificerar ledare härifrån. Det som behövs är en partiledare som kommer från ett område där man vet hur man skall vinna och behålla förtroende bland väljarna. Det är inte mygelförmåga i korridorer som skall räknas, det är förmågan att vinna förtroende hos vanliga människor!

2012-01-25 @ 08:56:02
Postat av: soffie

hoppas du haft en bra dag själv är jag krasslig så jag har varit hemma idag feber,halsont stannar hemma en dag till!må gott


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback