Ellegalan 2012 ...

... , den stora modefesten, går av stapeln på Grand Hotell i Stockholm idag fredag 13:e januari. Modigt att ha ett så stort evenemang på "otursdagen"! Jag kollar ibland på galabloggen för att se vad som händer. Svärdotter in spe, Carin, jobbar på tidningen Elle och  "Galageneralen" Stina S. har varit här, en trevlig person, kompis med Carin. Sonen Markus kommer att vara med också på festen eftersom han jobbar på tidningen Café . 


Goda glada Stina S. på besök här hos oss,  vintermete på Östra Silens is! Son Markus i bakgrunden på övre bilden.
Carin H tog bilderna tror jag.

Det är riktigt glammigt  på galan och  väldigt långt från Sillerud på alla sätt! Vackert och festligt och stämningsfullt som vanligt. Bilderna nedan hämtade från Elles hemsida.
http://ellegalan2012.elle.se/


Agnetha Fältskog på Ellegalan, tar rörd emot priset som Elles modelegend. Himla snygg är hon fortfarande. Här backstage. Hon hade hård bevakning och diger säkerhet runt sig. Stackars Agnetha som varit så terrad av stalking. Bevakning hade även stadsministern förstås, så det var mycket säkerhet på årets Elle-gala.


Fredrik Reinfeldt delar ut årets designpris, som går till ACNE, Jonny Johansson som sjöng som tack för priset.


Carina Berg, värdinna på årets Elle-gala!

Aftonbladet publicerar  bilder vartefter
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article14209980.ab

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article14210472.ab

http://www.dn.se/webbtv/livsstil/se-sveriges-bast-kladda/Son Markus och sambon Carin redo att gå på Ellegala. Det är snyggt med tajta klänningar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback