Direktsändning ...

... av Juholts presskonferens i Oskarshamn ges här nu kl 15.00

http://tv.expressen.se/nyheter/inrikes/1.1992477/live-direkt-fran-oskarshamn

Uppdaterat15.10: Håkan Juholt gjorde ett kort anförande i köpcentret i Oskarshamn. Han möttes av varma applåder och när han gav beskedet om sin avgång så skrek många "Nej, kämpa!"

Mer info finns i den enda intervju som finns, i hans hemtidning; Östran. Han är fortfarande eg anställd där men tjl för politikeruppdrag.
http://www.ostran.se/

Han avslutade med att uttala sitt stöd för efterträdaren och önska lycka till!

Jag känner med hans mamma som maktlös tvingats genomleva detta och jag  tycker synd om Håkan Juholt som känns som sympatiskt lantis, med fel och brister och dåligt skyddsnät runt sig.

Kommentarer
Postat av: anne

Jag kan inte påstå att jag fördjupat mig i Håkan Juholt och hur han varit soom partiledare, men detta känns ju bara sorgligt. Vart ska Socialdemokraterna ta vägen nu då? Partiet som var självklart störst när jag var liten och började förstå hur saker och ting styrde landet. Hur blir det för efterträdaren? Vem vill bli efterträdare? Kan man tänka sig att detta kommer att upprepa sig?Näää, oavsett orsakerna så känns det sorgligt.

Postat av: kicki

Hade aldrig ätit Risotto förrän dottern kom hem och gjorde detta till mej...trodde inte att jag tyckte om det, men det var supergott..kanske inget man äter varje helg men jag skall göra detta igen, det var ett fasligt rörande hela tiden bara...Dottern säger att hon mår bättre och åker nu hemöver mot Norge igen...ha en fin söndag, kramen

2012-01-21 @ 21:05:56
URL: http://blogg.vf.se/kicki
Postat av: Zarah

Jag hoppas han får slicka såren i lugn och ro i samvaro med sina närmaste.

2012-01-21 @ 21:16:17
URL: http://verandan.svenskablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback