Crema Catalana ...
... är en spansk variant av brulé, Suss favorit. Den verkar vara mer "cremig" än "puddig" om jag studerar receptet. Och innehålla kanelstång också och citrus. Smaken verkar ok, men jag gillar ju just det den puddiga med brulé. Vi får testa i alla fall, om än inte just idag.
http://www.tasteline.com/Recept/Crema_catalana
För övrigt så är det ledig onsdag. Här ska inte ansträngas över hövan. Läsa lite "Herrarna i skogen" av Kerstin Ekman kanske. Plocka ur granen kanske, den börjar se lessen ut. Framför allt; somna om igen, vilket är den absoluta höjdpunkten på lediga dagen.
http://www.tasteline.com/Recept/Crema_catalana
För övrigt så är det ledig onsdag. Här ska inte ansträngas över hövan. Läsa lite "Herrarna i skogen" av Kerstin Ekman kanske. Plocka ur granen kanske, den börjar se lessen ut. Framför allt; somna om igen, vilket är den absoluta höjdpunkten på lediga dagen.
Kommentarer
Postat av: Selma
Undrar hur den skiljer sig från det argentinska flanet.
Trackback