Billboard - ettan när jag föddes var ...

... "The thing" med Phil Harris! Låter som nåt skumt  i familjen Addams!  I alla fall helt oglamouröst och okänt. Man kan gå in på den här länken och kolla vilken låt som låg etta när man föddes, hittade den hos Anne som har trendspaning.
http://www.joshhosler.biz/

Annes mamma kunde alltså  ligga där på förlossningen och höra en låt som onekligen passade till situationen;  "It´s now or never" med Elvis.

Medan min mamma kunde ha fått lyssna till The Thing som inte är en särskilt smickrande illustration till barnafödande.  ;-) :  Den okända saken som kommer ut ur en låda funnen på stranden och som inte går att bli av med för den är så hemsk.

(Jaha, så försvann då gubben ut till Egenäs. Nej inte med hammaren i högsta hugg, men väl med stövaren,  det är spårsnö!).

Kommentarer
Postat av: Selma

På en stövare borde han väl inte kunna skada sig tänker jag och tänker på lamporna och kniven.

Postat av: Inga Magnusson

Selma: Ha ha... nej det borde gå bra. Men säker kan man inte vara, igår ramlade han raklång på en isfläck under jakt med Oskar. Blev liggande en god stund med "tappad luft" och fick sen darra sig hem. Nu hotar jag med att komplettera de trubbiga saxarna med rullator! Men han kontrar med att han ska dubba skor och stövlar, det går visst.

2012-01-08 @ 10:02:50
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: TT

Surrender med Elvis var etta när jag föddes men den hade de nog aldrig hört upp i finska lapplandet, haha.

2012-01-09 @ 14:12:17
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback