LCHF ...

... har jag tillämpat rätt så strikt hittills och mår alltså väldigt bra av det, till och med kolesterolet var ok trots mer fett i kosten. Men från och med nu blir det inte så strikt, bara lite återhållsamt med kolhydrater till vardags och mer tillåtet till fest. Intressant att se hur det funkar.

Kommentarer
Postat av: Gisan

Lycka till! Härligt att du mår så bra av det :-) Kramar...

Postat av: Gunnar

Grattis till resultatet!

2012-02-14 @ 13:51:27
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: Ailas

Man ska aldrig vara rigid, så det är ett klokt beslut. Själv "syndar" jag lite ibland, men faktum är att sötsuget är borta, så jag vill helt enkelt inte falla för djupt. Skönt är ordet.

2012-02-14 @ 19:18:37
URL: http://ailas.svenskablogg.se
Postat av: kicki

Halloj..har du receptet på fisksoppan, den skulle jag gärna vilja ha...åt en när vi var i norge under helgen men den var det torsk i, kanske kan man bara byta ut till lax men din soppa lät intressant. Vi har just nu 10 vargar som rör sig fritt i vårt område, man ser dem springa runt lite här och där, uppe på vår skog ser man spår av två som springer över skogsvägen fram och tillbaka. Ingen törs längre släppa sina hundar vid tex trafikskadat djur...Tänkte på dej när vi for förbi Glasskogen fram mot Årjäng...tänk om du kom gåendes där på cykelvägen....skickar en kram

2012-02-14 @ 20:25:16
URL: http://blogg.vf.se/kicki

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback