Jaktchampion Leverhögens Jazz ...

... med stolt husse ser vi här efter dagens tvåa på jaktprovet på Värmlandsnäs. Med en etta och en två dagarna efter varandra så är Jazz nu jaktchampion. Jazz två ägare, Roland och Bosse, bjöd sin fruar på middag på hotellet i Årjäng i kväll lördag för att fira tilldragelsen. De tyckte vi förtjänade det för alla gräsänkedagar vi har när de jagar.  Det smakade bra, tack o tack för maten och en trevlig kväll tillsammans!

I morgon blir det en jaktdag igen för Jazz o Roland, i Norane tror jag. Jazz är i topptrim nu fysiskt och gör bra ifrån sig på barmark, så det kostar honom inget att jaga flera dagar i sträck. Det kan nog bli en trevlig dag. Och jag siktar på att få en motionsrunda nu när krafterna börjar återvända. Sen ska vi kolla på lite möbler till nya huset.


Kommentarer
Postat av: Marie

Ett stort grattis till champion titeln. Jag har ju aldrig tävlat med hundar (även om Liza som vi hade i 6 år var både nationell och internationell champion, men det blev hon innan hon flyttade hem till oss) men jag vet att det är stort när en hund blir champion.

Det är en fin bild...men jag blev lite förvånad....har ni ingen snö alls?

Postat av: Lena

Gratulerar!! Nu efter den 1/3 blir det snart ledsamt att vara Jazz och duktig jakthund. Koppelpromenader är inte alls lika roliga som jakt.

2012-02-26 @ 09:00:51
Postat av: anne

Duktig vovve!!! Och fin är han också!

2012-02-26 @ 09:08:32
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Marie: Tackar! Nej snön är borta nu och lika bra är det när det är så varmt och blåsigt



Lena: Exakt, nu börjar snart koppeltvånget och då är det slut på att springa lös. Det blir lite motionsturer med cykel förstås.



Anne: Japp, de är fina bägge två tycker jag men gubben har jag inte fått bedömd än, vare sig för utseendet eller jaktskickligheten, båda måste ju vara med för championat. ;-)

2012-02-26 @ 11:17:42
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback