Agenda

Karlstadjobb i morgon torsdag tillsammans med några andra på skolan.

Fredag vanlig jobbdag och så ska vi fira en jämna-år-fyllande släkting, det ska bli trevligt. 

Helgen annars kan eventuellt ägnas¨åt jaktprov i Säffle men allt hänger förstås på vädret. Det är varslats för runt minus 15 grader. Kanske i kallaste laget. Det finns risk att provet ställs in. Det är Jazz som ska i elden.  

I morgon så gör kakelsättaren färdigt golvet i huset, fogar och så. Men jag tror inte att vi får gå på det på ett par dagar.

Dessemellan pillrar jag lite med matlagningen. Det tar lite extra tid att göra LCHF-mat. Men det är roligt, ingen börda alls. Jag känner mina matlagningsintresserade anmödrars välvilliga blickar. Idag gjorde jag äggröra med smör, jag gjorde äggsallad med tre hårdkokta ägg + majonäs + hackad purjo + svartpeppar och lite citron i och bredvid lite paprika och gurka. En del lade jag i en portionsburk tillsammans med kassler. Det får bli matsäck tills imorgon om jag inte träffar på någon LCHF-mat. Detta kan jag sitta i bilen och äta kallt om det behövs.

Kokosplättar gjorde jag också, de är himla goda. Brödmixen hade kommit till Hälsokosten men bara två, så jag får resten senare. Gubben får hämta imorgon. Det kom en kommentar på ett LCHF-inlägg från en man som har hållit på i 6 år med LCHF. Och han hade botat sin diabetes med LCHF och dessutom gått ner ett antal kilon. Kul med en veteran. Annars har man känslan att alla börjat nu, efter Expressens massiva kampanj.

Och så håller jag tummarna att varken "snökanonen" från Östersjön eller det  höga lufttrycket ska
störa äldste sonens jobbresa till London idag och i morgon. Jag har  koll på flygläget. Den andre sonen pratade jag med i telefon. Han är avstressad nu efter den långa semestern, befinner sig på jobbet i pre-produktionsfas. Den är tydligen kreativ och rolig och ojäktad. Och så planerar vi för Stockholmsresa framöver i samband med någon mässa.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Har du ätit LFHC mat länge. Jag är skeptisk till den mathållningen, men det sitter väl i ryggraden att det är alldeles för mycket fett och för lite basmat, dvs potatis, bröd och ris. Hur funkar det på dig?

Postat av: Znogge

Kokosplättar har jag inte testat men känner direkt att det är något för mig. Tack för tipset!

2012-02-02 @ 06:58:05
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback