Kolgrillat vildsvin o ugnspotatis
Den här goda maten fick vi i fredags. Det är alltså kolgrillat vildsvin, jätteläckert, får lite smak av björkvedskol också. Modigt att grilla kött ute mitt i vintern. Först serverades vi glögg med kex av västerbottenost + citronkräm och pepparkakor med ädelost. Kexen är bara färdigriven ost som klickats på plåt och fått smälta i ugnen för att bli knapriga. Jag skriver här så jag ska komma ihåg. Sen blev det förrätt med löjromtoast, varmrätt vildsvinet och så till slut ris a la Malta. Verkligen en läcker trerätters, trevlig kväll och vi var proppmätta. Vi är glada över att ha matglada människor i vänskapskretsen.
Kommentarer
Postat av: Herta
Kom hit och skjut av några sällskap så villatomterna får vara ifred:)
Postat av: Herta
Skojar förståss om skjutandet men jag är så trött på att vi får vilktet allt närmare in i trädgårdarna efter denna älgrika vinter.
Trackback