Julafton - mat och klappar!


Kommentarer
Postat av: Suss

Det var många fina bilder och så härligt att se Bill. Det går fort med tillväxten, tänk nästa år..... Önskar er alla en god fortsättning på julen. I Hbg var allt jättefint när jag var där dan före dan...! Kram

Svar: Den japanska sonhusttrun gillar svenskt julbord, men förvånad över att vi inte har några grönsaker med. Sen har hon ett fantastiskt bidrag till julbordet; japanska revbensspjäll. Tillagade så att alla bara älskar dem, med soja och saké och långkok så att såsen nästan stelnar. Vi drömmer om dem mellan varven. Och sonen gör suveräna köttbullar, farmors.
Inga Magnusson

Postat av: Mia

Verkligen fina julbider och Bill han växer och frodas ser jag... Fin kille!

Ser din japanska sonhustru på bilderna... funderar över hur hon gillar den svenska maten och vårt julbord t.ex!?

Svar: Den japanska sonhusttrun gillar svenskt julbord, men förvånad över att vi inte har några grönsaker med. Senhar hon ett fantastiskt bidrag till julbordet; japanska revbensspjäll. Tillagade så att alla bara älskar dem, med soja och saké och långkok så att såsen nästan stelnar.Vi drömmer om dem mellan varven. Och sonen gör suveräna köttbullar, farmors.
Inga Magnusson

2012-12-25 @ 23:26:17
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Marie

Vilka underbara julfamilebilder du bjuder på! Det känns som om stämningen var på topp hos er...det känns ända hit till mig genom bilderna.

Svar: Det är fint att få umgås med barn och barnbarn över julhelgen.
Inga Magnusson

2012-12-26 @ 17:58:26
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback