Hockeyn 26:e december 2012.

1-4 Färjestad - Linköping blev det! Surt med en sån förlust på hemmaplan. Det var rätt mycket publik, nåt på 6000  tror jag, men det fattades en del över 1000 för att arenan skulle vara full. Många platser gapade tomma uppe i restaurangen. Kanske för mycket med två matcher i mellandagarna som det blev i år. Den 28:e är det hemma mot Brynäs om jag fattat rätt. Och det finns klagomål om för dyra biljetter. Om man ska säga nåt om maten så var det att den var helt ok, men knappast värd sitt pris. Och det gick inte att få desserten i anslutning till varmrätten, för den var inte klar förrän i paus. Som tilltugg till kaffe fanns bara ett slags bondkakor, inga After Eight, praliner  eller annat slisk.
 
Jag kollade efter F som sitter nära Färjestads utgång men det var för långt håll för att se. Antar att han var där, missar nog sällan en match.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Aj då, men förhoppningsvis kommer det några segrar också!

Postat av: Veiken

Tyvärr är hockeyn så pengagirig att folk snart inte har råd att gå och titta. Dessutom så många matcher att det är ointressant innan slutspelet börjar. En barnfmilj har svårt att lösgöra dom pengar som behövs för en match. Kramar

2012-12-27 @ 16:44:05
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback