Heldag i Karlstad ...

... och det betyder att det fanns ingen ork kvar för att skapa några tjusiga  blogginläggl. Vi åkte alltså halv nio i  går morse och kom tillbaka runt 6 i går  kväll! Fint väder i Årjäng hela dagen, men konstant snöande  i Karlstad minsann.  Utetermomentern på köksfönstret lyckades jag naturligtvis svepa ner när jag putsade fönstren, den har nog suttit sen vi byggde huset 1977 och mör var bara förnamnet på den. Men nu har vi en excellent variant som är trådlös, en enhet ute på norrväggen och display på kylskåpet.  (Julklappstips?) Just nu minus 10 grader, rätt lagom.
 
Så här så det ut på  vägen, det gick inte fort, var halkigt och snösträngar.

Kommentarer
Postat av: Josephine

Här ligger det också snö och igårkväll varnade de på fransk TV för "snökaos" (5-10cm) runt Paris. Ligger betydligt mera i Ardennerna. :-)

Svar: Ha ha... 5 - 10 cm är alltså kaos i Paris! 30 cm får Stockholm att bryta ihop. Och norrlänningarna skrattar åt det hela, där suckar man först när det handlar om metrar.
Inga Magnusson

Postat av: Lena Liden Jonasson

kortet taget på sörmon ?

Svar: Ja, det stämmer, kortet på E18 är taget på Sörmon. Du kände igen dig!
Inga Magnusson

2012-12-07 @ 15:35:06
Postat av: Lena Liden Jonasson

Jajamensan, har ju åkt den vägen nästan varje dag i 30 år nu

Svar: Kan tänka mig det. Undrar förresten varför dina ´kommentarer alltid blir märkta som misstänkt spam. Fast jag bryr mig ju inte om det för jag vet att du inte är något spam ;-)
Inga Magnusson

2012-12-08 @ 13:40:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback