40 miljoner kronor ...

.. före skatt är den svenska EU kommissionären Cecilia Malmström berättigad till sammanlagt efter 5 års arbete inom den Europeiska Unionen, den union som blivit fredspristagare i år. Om man inte betalar så höga ersättningar så kan man inte attrahera andra än bulgarer,  belgare och rumäner  sägs det i artikeln.
 
Asch, jag tror att det skulle kunna gå att locka en och annan kompetent svensk för halva den summan, det måste finnas mer än en enda person  som klarar av det här jobbet!  Man kanske kunde göra auktion på den här typen av uppdrag: Gör upp en lista över dem som man anser har den kompetens som krävs, och så går jobbet till lägstbjudande när det gäller lön och förmåner. Sen är det helt ok med löneförhöjning om jobbet utförts väl.  
 
Man kanske kan fundera över om Cecilia M  gjort ett så lysande jobb när det gäller asyl och migrationsfrågorna samt den organiserade brottsligheten, vilka är hennes ansvarsområden. Det har inte kommit några förslag som sticker ut i alla fall. Sverige måste exempelvis fortfarande ta ett orimligt stort ansvar för flyktingströmmarna från Syrien. Den organiserade brottsligheten växer och frodas uppenbarligen fortfarande, åtminstone  i vårt land. Djurrättsterrorismen har man inte ens börjat bekämpa aktivt internationellt, trots att flera länder kommit långt med att åtminstone ge de här brotten en egen kod i registreringen så att det går att hitta förövarna vid sökning.
http://www.di.se/#!/artiklar/2012/12/10/40-miljoner-kronor-till-cecilia-malmstrom/

Kommentarer
Postat av: Lennart Carlstedt

Man kan ha sina synpunkter på summan. Dock tycker jag du är orättvis mot en av våra duktigaste politiker.

Vad *Syrien beträffar befinner sig 500 000 människor på flykt Hur många tror du Turkiet har tagit emot? Vi bor i ett lyxkvarter i den globala byn! Men visst borde andra EU-länder ta emot fler flyktingar.

Svar: Jag är av den åsikten att man ska göra sig förtjänt av sin lön och jag vet inte vilka fantastiska verk hon har åstadkommit för att förtjäna 40 miljoner. Inget jag har hört talas om i alla fall.
Ja, ytterligare ett bevis på att EU-kommissionären för flyktingfrågor misslyckats med att fördela flyktingströmmarna´på ett vettigt sätt.
Inga Magnusson

2012-12-17 @ 22:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback