OS-avslutningen ...

... försökte jag se på när vi kom hem från båtturen på sjön, för alla hade jublat så över den pampiga invigningen,  men jag orkade inte för det var såååå dåligt. Jag antar att man ska tycka att det är fantastiskt med så stor yta och så mycket folk och spring fram och tillbaka. Men jag såg bara en osorterad folkmassa, gamla avdankade engelska popstjärnor som sjöng dåliga låtar falskt. De tema som avhandlades hade säkert någon underfundig o självklar betydelse för infödingarna på den Brittiska ön, men vi andra stirrade oförstående med stora ögon. Jag stängde av och tänkte att det är nog bara jag som ratar det här evenemanget! Då får det bli så. Jag har ju inte sett på några tävlingar heller så det får kvitta. Glad att det är slut nu så tidningarna och andra media återgår till vardagen.
 
Uppdaterat:
Ha ha... det var flera än jag som tyckte att avslutningen på OS-12 var dålig! När jag skrev ner kritiken var jag övertygad om att jag skulle vara ensam klagomoster.
http://www.svd.se/sport/os-avslutningen-en-katastrof_7419026.svd 
 
Senare återkommer jag med lite intryck från första jobbdagen, den med kick-off på Borgvik. Eller vart det en kick-down med beskedet att vi nu ska skriftligen rapportera alla händelser varje dag som elev / elever uppfattat som kränkande även om de är utredda och klara. Det kan bli rätt många per dag.  Fin miljö och trevligt arrangemang var det i alla fall om man ser till formen för det hela. Verkligt njutbart..
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Då missade jag kanske inte så mycket. Hoppade över den helt!

Postat av: Gunnar

Nja....jag tyckte det var ganska bra. Men det är framförallt rätt så skönt att OS är slut. Det har varit lite väl mycket sport nu.

2012-08-13 @ 19:50:38
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Lena

Ännu mer byråkrati! Hur orkar dom hitta på nya rapportrubriker hela tiden? Jag tycker synd om alla nyutexaminerade, som utan erfarenhet ska skriva ner det dom både ser och inte ser. Är det för att kommunen ska ha ryggen fri om någon går till domstol med en misstänkt missad mobbning?

Svar: Det verkar som om både sjukvården och skolan i Sverige tvingas till att lägga massor av arbete på att förebygga ett stort antal "om - att - ifall- situationer" som skulle kunna tänkas inträffa. Jag vet inte om detta ökar rättssäkerheten eller inte och i så fall för vem,. Ett antal barn riskerar ju att bli uthängda i offentliga handlingar med namn och allt. Några kanske betydligt oftare än andra pga av svårigheter med sitt humör. Jag sympatiserar med tanken att vi inte får låta skolan bli ett reservat för dåligt uppförande och beteenden som inte skulle accepteras någon annanstans i samhället, men jag undrar om de här lapparna är rätt väg. Ökad administration tar ju tid från det riktiga jobbet med att skapa god stämning och goda relationer i klassen. För det är inget som ger sig självt, det ligger hårt arbete bakom.
Inga Magnusson

2012-08-13 @ 22:11:09
Postat av: Mel

Andres - var synd av dig att du har missat OS festen i London! Is that why you are so disappointed? I'm writing from London and can tell you that the Swedish sports fans here in town have been so cheerful and jubliant and having a great time supporting Sverige. You have obviously missed the plot, my dear man. Are you still stuck somewhere? You clearly have not grasped the English legends of music which we tried to portray to the world and the artistic work involved. We had 15,000 athletes from around the world singing along at a dazzling closing ceremony watched by millions around the world, a fantastic music festival with glitter and pomp. You sound like a very very very dull journalist with no imaginative thinking to write such a dreadful article about an outstanding Olympic event and the English. You should have been here to experience it. So sorry, you missed all the fun!

Svar: ??????????
Inga Magnusson

2012-08-14 @ 01:19:49
Postat av: Lillan i Cornwall


Inga, klicka på länken nedanfor tidningsartikeln ( " Allsång och fyrverkeri-kolla in cermonin i bilder") så får du se hur fantastiskt bra ceremonin faktiskt var.

Svar: Lillan: Jag erkänner gärna att jag såg en liten del av ceremonin så den kan mycket väl ha lyft så småningom och blivit fantastisk. Jag borde kanske ha hållit ut och väntat in resten.
Inga Magnusson

2012-08-14 @ 13:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback