Män som slår kvinnor ...

....måste få behandling, svarar Lars Jalmert på artikeln i Aftonbladet skriven av Eva Rusz.
 
Han menar att även om de flesta behandlingsmetoderna har visat sig verkningslösa, så finns det undantag, det finns någon norsk metod som har gett gott resultat. Och han frågar vad man i så fall ska göra med männen som slår, om man inte ska behandla dem.
 
Om det finns behandlingar som är verkningsfulla så bör de förstås användas så att de män som kan förändras får en chans.
 
Men ärligt talat tycker nog jag att de som sysslar med detta och inte kan ändra attityd eller beteende genom fungerande behandlingar, kan man gott låsa in! Det är inte kvinnorna och barnen som ska sitta och trycka på kvinnojourerna, det är självklart de här männen som ska sitta i förvar någonstans.
 
http://www.aftonbladet.se/debatt/article15208327.ab

Kommentarer
Postat av: Znogge

Håller med. Det är männen som ska förvaras om de är farliga för andra. Kvinnor i sin tur borde gå vid första slaget... Kanske inte så lätt men ytterst få män "bättrar sig"!

Postat av: anne

En stämnpel i pannan som varnar omgivningen... Inte OK så klart, men det vore ju bra om kvinnor höll sig på avstånfd från dessa och fick en varning innan de ens blev involverade.

Svar: Fast kvinnor har ju fåniga svagheter för män i fängelse typ, tror alltid att det ska gå att frälsa och ändra, bara det ges tillräckligt mycket kärlek osv. Våra värsta brottslingar får ju massor av kärleksbrev!!!! Fast det där botandet brukar inte räcka längre än till att den första förälskelsen har lanat.
Inga Magnusson

2012-08-07 @ 06:04:52
URL: http://annnne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback