Jobba är roligt ...

....och för mig blir det lagom med varannan dag, måndag, onsdag o fredag. Då är jag inte trött och sliten hemma eller på jobbet. Nu börjar det flyta på i nya rutiner, lika skönt varje år när schema faller på plats. Nåja faller o faller, det är ett intensivt arbete bakom ett fungerande schema, mycket pusslande och kompromissande.
 
Liksom förut så är jag tacksam över att ha ett bra arbete, med arbetsuppgifter som innebär ständigt nya utmaningar och himla trevliga kollegor att göra jobbet tillsammans med! Det är aldrig tråkigt att åka till skolan på morgonen.  

Kommentarer
Postat av: Suss

Ska du arbeta varannan dag? HIMMEL så skönt och vilket bra sätt att fasa ut sig ur skolan och in i den framtida ledigheten. Smart!

Postat av: Gunnel

Jag älskade också mitt jobb i skolan och på Fritids. Men jag älskar det livet jag har nu lika mycket. Det är så mycket jag hinner göra nu, som jag bara drömde om tidigare. Ha en trevlig helg.

Svar: Det finns en förrädisk frestelse i att jobba sig väldigt trött när man gillar sitt jobb. Men man blir sliten av mycket jobb i min ålder, även om det man jobbar med är roligt. Jag märker skillnaden väl i ork nu när jag har fler lediga dagar.
Inga Magnusson

2012-08-31 @ 23:31:18
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/
Postat av: Lennart Carlstedt

Låter perfekt. Mitt jobb som bibliotekarie som nu är avslutat med pension var också roligt nästan varje dag!

Svar: Bibliotek är trevliga platser och jag kan förstå att det var ett trevligt jobb. Kunde en period i livet tänka mig att jobba med böcker på ett eller annat sätt. De har alltid haft en slags positivt laddad energi för mig. Jag kan känna lite av bronsåldersmänniskans (tror det var då) fascination över att runstavarna bar ett budskap med de där spretiga tecknen. Magin i de skrivna orden, tankarna som plötsligt svävar över tid och rum. Mmmm det är fint.
Inga Magnusson

2012-08-31 @ 23:39:13
Postat av: Marie

Jag håller med dig om att man aldrig har tråkigt när man arbetar. Arbetet är alldeles för mångfacetterat för det och dessutom hinner man inte ha tråkigt, det finns alldeles för mycket att göra för att man ens ska hinna tänka några sådana tankar, ;-)

Svar: Det är skönt att konstatera att vi har valt ett trevligt och omväxlande jobb, ett jobb som man kan trivas med länge om man har förmånen att få jobba på en skolan med bra stämning.
Inga Magnusson

2012-09-01 @ 07:44:56
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback