Herbern blev Onda i Oslo

En höjdpunkt på Oslobesök brukade förr vara Herbern på Akers brygge. Det var en restaurang som serverade goda räkor. När vi var bönder och slet med hö på försommaren så var detta besök på Herbern något som hägrade efter avslutning av skörden. Numera har vi ingen höskörd men besöket på Herbern såg vi ändå fram emot som första strandhugg i staden.
 
Nu hade Herbern bytt namn till Onda och var fint ombyggt. Men man sitter fortfarande väldigt bra där med fantastisk utsikt över hamninloppet med färjor,  turtrafik, Akershus fästning och gästhamn. Så småningom fick vi trevligt sällskap av Årjängsbor som också var på tvådagarstur i Oslo!
 
Räkorna var kanon och min förrätt också. Sen dröjde varmrätten väldigt  länge att få in och den bestod av någon trådig hård fisk som jag inte gillade så det blev i stort sett direkt dessert. Överlag kanske man kan säga att servicen på krogarna här lämnar en del övrigt att önska. På St Louise var man också underbemannade och vi fick vänta länge på mat, på Big Horn fick Roland Entrecote istället för den beställda indrefileten, på två ställen var espressomaskinen trasig (sades det i alla fall) och på ytterligare något ställe så spillde en servitris kaffe på oss.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback