Gröna bedrägerier ...

... finns alltså. Fast det är inte ofta som gröna organisationer granskas av journalister. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att bortåt hälften i kåren har just gröna politiska sympatier.
http://www.nwt.se/karlstad/article1155743.ece 
 
Det är hög tid att de som samlar in pengar till djur och natur också blir granskade på något sätt. När man kollade diverse mänskliga välgörenhetsorganisationer så upptäcktes en hel del fusk och egennytta.

Kommentarer
Postat av: Ailas

Tyvärr är det så att fusket finns överallt, oavsett färg, oavsett vilka vackra ord som används. Det är trist att det behövs krafter som snokar överallt... men, så blir det i ett girigt tjuvsamhälle. :(

Postat av: Herta

Så kan de va:)

2012-09-17 @ 21:49:34
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se
Postat av: Lennart Carlstedt

Tyvärr finns det lite varstans. Häromåret var det Röda Korset. Annars brukar ju 90-numnren vara säkra tt satsa på.

Jag såg dock en undersökning som gjorts när det gällde hur mycket av insamlade medel som läggs ner på administration av olika insamlingar. Allra bäst (dvs minimal administrationskostnader) hade Läkare utan ghränser. En bra organisation att satsa på - f n finns de t o m inne i Syrien!

Svar: Jag har också sett den undersökningen och det är den enda organisation jag skänker pengar till numera. De humanitära organisationerna är rätt väl kollade, men som sagt allt detta insamlande av medel till diverse gröna organisationer borde granskas, från WWF som drivs i stiftelseform och totalt saknar insyn till de här bedrägliga "hundadoptionerna" som tycks vara enbart förtäckt men lönsam försäljning av stackars djur som är fulla av sjukdomar och missbildningar som resultat av inavel. .
Inga Magnusson

2012-09-17 @ 22:43:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback