Dotters student - tack- kort...

.... hittade jag också nu i byrålådsrensning! Det har vi inte heller sett på länge. I Åmål för en del år sedan var det. Och så här glad var hon då. Kul fynd! Vi konkade omkring på en jättestor studenskylt som det behövdes två personer att bära, det var de yngre brödernas uppdrag. Dotter trivdes verkligen på gymnasiet i Åmål och vännerna därifrån har fortfarande kontakt och träffas regelbundet fast de är långt isär. Dotter jobbar som skolkurator på elevhälsoteamet i Umeå och bor där med K och sönerna. Nu är de på väg till musikfestival i Göteborg; Way out West heter den eller nåt sånt.
 

Kommentarer
Postat av: anne

Så jättefin hon är! Eller var men jag skulle väl tro att det är ÄR som gäller! :)

Postat av: kicki

På sommaren stannar allt till liksom, man gör sina inlägg men kommenterar hos andra, det gör man inte...vilken vacker dotter ni har...såg att ni varit ute och fiskat...härligt...färsk fisk i stekpannan, finns det något goare...eller en abborre över elden intill sjön, mums va gott. Plockar ni också lika mycket svamp som vi gör här...det finns så mycket så varje gång man är ute så har man en kasse med sig hem. Nu skall jag fortsätta läsa hos dej...kramen

2012-08-08 @ 21:14:49
URL: http://blogg.vf.se/kicki
Postat av: Annika

Ja verkligen en snygg tjej. Bra med byrålåds rensning. Kan hitta en hel del då som gör en nostalgisk.

2012-08-08 @ 22:38:02
URL: http://badtant.bloggo.nu
Postat av: Lena

Din vackra dotter kommer att få en fin helg i Gbg med solsken och bra musik på WoW, som i år kör för femmte året i Slottskogen!

2012-08-09 @ 06:58:22
Postat av: Znogge

Vilken fin bild på en fin tjej!

2012-08-09 @ 21:07:46
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback