Trademax bluffar ...

... igen! Möbelförsäljningsföretaget krånglade ju med leveranser och efter ett antal lögnaktiga utfästelser om transporten från dem så vi gav upp och hävde köpet av utemöbelgruppen. Det är vi lite glada för idag, för det vi trodde var ett extremt billigt försäsongspris har i stort sett fortsatt och verkar vara nära riktpriset. Dessutom ser vi andra möbelaffärer som säljer till ungefär samma pris och då finns varorna omedelbart tillgängliga.

Vårt köp hävdes alltså, vi begärde att få en bekräftelse på det och det fick vi efter en påminnelse via mail. Och vi fick försäkran skriftligt att vi inte skulle belastas med några kostnader, inte från Trademax eller deras fakturahandhavare, Resurs Bank.

Men vi fick ändå efter en tid  en faktura på möblerna från Resurs Bank! På möbler vi aldrig fått!

Vi protesterade och Resurs Bank letade efter en kreditfaktura från Trademax utan att hitta någon. Sa de i alla fall. Men vi skulle inte behöva betala. Och fick oss tillsänt en kreditfaktura på papper. Jag klagade hos Trademax att man inte ordnat detta med Resurs Bank och fick till svar att man hade skickat en kreditfaktura dit men att man för säkerhets skull skickat en till nu när jag klagat. Vem som har rätt vet jag ju inte, men man ska akta sig för att köpa något på Trademax! Det är bara en enda röra! Ibland undrar jag om företaget existerar i praktiken och om någon någonsin fått något levererat därifrån, eller om allt är en gigantisk nätbluff. Rent teoretiskt är det möjligt förstås och så leva på kunder som inte orkar bråka, som vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback