Snubbelhockey med FBK ...

... var det på något sätt i dagens hemmamatch i hockéy, 3-1 till Brynäs. Man brukar prata om snubbelteve när det snubblas och fepplas och är dålig tajming  i en direktsändning, men ungefär så blev matchen för FBKs del. Det blev liksom fel hela tiden, felåkningar, felpassningar, feltänk osv. Och med en sån förlust på hemmaplan så är det inte mycket att hoppas på för Karlstadlaget i fortsättningen i semifinalen. Det går nog inte vägen den här gången, nu väntar bortamatcher.

 Vi kollade på matchen och åt mat på restaurang Golden Star. Jag kan inget om hockey, men tycker att det kan vara kul att se ibland och det kan vara spännande när det bränner till med Värmlands stora hockeylag FBK. Vi har ju sett dem vinna mycket nu de senaste åren.

Men dagens match var ju lite snubbelhockey för hemmalagets del. Jag kan inga spelarnamn eller regler eller vet nåt annat om ishockey, men det kändes som om ingen i FBK egentligen ville ha pucken framför mål. Det passades vilt åt alla håll och kanter och länge, men det var som om pucken levde ett eget liv och den gick inte  FBKs väg. Fast så är det inte förstås, pucken går dit puckföraren slår den.

FBK var med i matchen första perioden men de två andra var laget liksom mer off side och spelade utan precision. Passningarna gick som de ville och samspelet fungerade inte. Dåligt humör fanns också med. Trivs inte spelarna ihop med varandra eller lagets ledning? Eller saknar man Nilstorp i mål? Det är sedan han blev skadad som det gått dåligt.

Som sagt, jag begriper inte detta med ishockey alls.

Inte ens maten var särskilt bra om jag nu ska fortsätta gnälla. Vi har varit på arenans restáurang ett par gånger varje säsong de senaste åren, men dagens käk var nog sämst. Laxen ok men revbensspjällen som vi fick var hårda och smaklösa. Och gubbröran inte så mycket att hänga i julgranen, brödet som hörde till var hårt och trist.Och att äta stekt potatis till laxen kändes inte festligt, kokt passar bättre. Det fanns ingen sås som passade till heller.

Inte den bästa dagen med andra ord. Fast vi var i himla trevligt  sällskap och det uppväger mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback