Påskdagen


Höjdpunkten för dagen var att få med svärmor och Rolands farbror  Nils ut till den nya stugan för en kvällsfika med sillsmörgås och annat.  Det var en trevlig pratstund om gamla minnen från den här trakten och andra delar av Sillerud. Alltid uppskattat av oss. Dotter o barnbarn var med förstås.


Tidigare under dagen var jag och dottern på konstrunda och jag tog en hel del kort men inget blev nåt för minneskorten är fulla, både i telefonen och i kameran. Detta tog dotter hos Gittan i Hagen. Där finns fin glaskonst. Vi var också hos Kerstin Wikeberg som gör textilbilder och akvareller och i Strand där alla har nåt med och vi fikade också i det vackra uterummet. På hemvägen blev det besök hos bildhuggare Leif på Noretjärn och till sist hos Gerd Wahlström, keramiker, men hos Gerd ställer andra också ut. Gerd har för övrigt en jubileumsutställning på biblioteket i Årjäng, tidigare på Travmuseet.


Under tiden var Roland tillsammans med Moses och Isak och förundrades över hur läraktig M var när det gäller att skjuta med salongsgevär. Han träffade nästan direkt fem-etta och alla skott låg inom ett bra träffområde. En del har medfödd begåvning och vi andra får kämpa och slita. ;-)

Isak var duktig markör och klistrade.

Soligt o fint var det men kallt under dagen.

I morgon blir det tydligen snö / regn och  busväder, så helgen har väl ändå varit ok. Jonna kommer hit en sväng med de två sönerna Otis och Olle. De är just nu i Skogen, så det passade bra. Jonna hör till dotterns bästa vänner, men avståndet gör att de sällan kan ses numera. Senare på dagen så drar dotter och barnbarn iväg för att träffa vänner i Dalsland  och sedan vidare hemfärd med tåg från Åmål.

Kommentarer
Postat av: Zarah

Jag utläser att ni haft en fin påskhelg. Barn och barnbarnsbesök är alltid uppskattat, förstår jag.

Postat av: Znogge

Så trevligt ni ser ut att ha det där i stugan!

2012-04-09 @ 10:50:29
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Gunnar

Ser mysigt ut i stugan. Synd att vi missade konstrundan.

2012-04-09 @ 21:29:39
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback