Vildsvin.


Det är såååå grymt gott med vildsvin, här i går kväll serverat med rödkål med äpple, kokt potatis, svampsås och ett gott vin till. Före maten var det en god sallad med mycket solrosfrön.  Vi hade en trevlig kväll med historieberättande på alla nivåer i en liten flock på åtta personer hos goda vänner.

Kommentarer
Postat av: Herta

Har ätid vildsvinsstek på Nyköpingshus en gång. Jättegott.

Postat av: håkan bengtsson

Hej! Eftersom du tycker om köttet och guuben kanske om jakten, så finns det en liten bok om vildsvin.Tyvärr verkar det som om bilden på framsidan inte går igenom i commentrutan.Hoppas du blir intresserad och låter jägaren också läsa raderna om boken!

GRISBOKEN - LÄS DEN ! Här får du och den svenske jägaren sig en tankeställare!

En NY bok om vildsvin! ”GRISBOKEN” Mest om jakt och debatt, men också unika bilder och äventyr, späckad med fakta och verklighet. Inte minst är boken frispråkig kring den svenska vildsvinsförvaltningen. Vår höga jaktmoral och alla samråd får sig törnar mellan raderna. Frågan är om Sverige skall ha fler vildsvin än medborgare? Har sakkunniga rätt om förökningen så har Sverige om femton år fler vildsvin än medborgare. Vildsvinet har i alla tider varit ett skadedjur. Om det, finns en berättelse från Antikens Grekland. På många platser resulterar vildsvinsproblem i stor industri. Här får den svenske vildsvinsförvaltaren lära sig. Man jagar vildsvin med pil och båge i Papua Nya Guinea, där köper man också en hustru för vilda svin. Dessutom beskriver författaren jakter från Afrika, Australien, Europa i övrigt, Sverige och Texas. Han har egen stor erfarenhet av vildsvinsjakt från olika delar av världen. Många jagar från bil, andra jagar med spjut, de flesta skjuter vilda svin, medan andra jagar med hund och kniv. Kul och intressant. En kontroversiell läsning. Boken är på 122 sidor med massor av bilder och i A5-format. Pris 150 sv kronor. Köparen betalar frakt. Mejl: fristamps@hotmail.com Tel 0762606765 Kika på www.klanynot.blogspot.com2011-10-01 @ 04:06:39
URL: http://www.klanynot.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback