Ruggande höna ...

... liknade jag alltmer förra vintern. Dunjackan, som jag verkligen gillade och köpte till ett bra pris förra hösten, släppte igenom en massa dun, både på insidan och på utsidan. Jag försökte borsta, klippa, ja allt, men det hjälpte inte. (Se bilden nedan!) Kläderna blev  fulla av dun och även bilsätet. Nu åkte den i soporna idag. Jag hittade en ny dunjacka i Karlstad, jag har shoppat loss! Jag kollade överallt på Bergvik och inne i stan på Axelssons och CGC men den som jag gillade fanns på Vero Moda, alldeles nyinkommen. Bäst att passa på nu medan de vanligaste storlekarna finns kvar, tänkte jag och slog till, trots att det är månader kvar till smällkalla vintern.  Min andra kraftigare jacka, som var lagom för höst och vår, inte så jättevarm men ändå lite lagom tjock, hade murknat! Den hade ett lätt plastigt överdrag på textilen och det var så upplöst att det gick att dra loss i långa bitar. (Bilden nedan!) Kollegorna fick se några underliga revor i jackan i lärarrummet häromdagen, då upptäckte jag det hela. Men den är förlåten, jag har haft den jättemycket och den är minst 6-7 år gammal. Så här såg den ut!

Nu har även den åkt i soporna och jag hittade en ny "lagomjacka" i Karlstad, också på Vero Moda. Nu tror väl någon att jag har betalt för att skriva gott om den butiken men jag lovar att jag har inte ett enda öre för det. Och inte brukar jag handla där heller annars.  Sen köpte jag en varm finjacka på Axelssons som säljer allt med 20 % i sin affär just nu. Finjacka har jag inte haft någon på länge nu och något inköp var inte planerat, men jag fick syn på en som jag gillade idag  när jag spanade efter de andra jackorna.

 Det var rätt billiga jackor, jag lägger inga jättepengar på kläder. Ok, finjackan kostade en slant, men de andra var desto billigare. Får se om de är bra ändå eller om jag kommer att fortsätta rugga.

Det  blev ett par sko-stövlar på Ecco på Bergvik också. Kanske ett par som jag kommer att ha på skolan till rastvaktandet. Då är det bra att ha skodon som står emot både kyla och blöta.

På IKEA köpte jag dra-på-lakan. Det är svårt att få lakan att hänga kvar i upphissbar säng. De vill samlas i en rul på mitten, även om de är stora. Så nu ska jag testa dra-på-idén. På IKEA blev det även ett nytt laptop underlag att ha datorn på i sängen = påse med frigolitkulor i och vit plastskiva ovanpå. Det funkar jättebra, fast det gamla var halkigt och slitet.

Massor av shopping alltså och unikt för mig som brukar sakna talanger i den här branschen, det blir mest mat annars. Men nu var jag tvungen för att inte frysa i vinter bl.a.

Klädbloggtalanger saknar jag uppenbarligen också, jag är nog den enda bloggare som lägger ut bilder på kläderna jag slänger istället för kläderna jag köper ;-). Helt bakvänt!

Kommentarer
Postat av: Selma

Ujja, nu blir det baxläxa i bloggskolan.

Postat av: Zarah

Ujuj, har du redan börjat ekipera dig inför hösten.

2011-09-03 @ 20:56:40
URL: http://verandan.svenskablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback