Nykomlingar i Svensbyn!


På hemväg från Årjäng så stannade vi till i Svensbyn för att hälsa Sara i Bäcken och hennes famiilj välkomna. Vi hade med oss en flaska "champagne" att skåla i och en liten blomma för utebruk. Det är mycket att packa upp men nu kan Markus också vara hemma en vecka så de kan hjälpas åt. Och Melker börjar på dagis i Svensbyn den här veckan. Helt perfekt! Han kommer att gilla det. Han "jagade" när vi var där, han har redan förstått vad som är viktigt i Sillerud. Det är ett fantastiskt fint hus med en suverän utsikt över Svensbysjön, ändå ligger det inte mitt i byn utan på en höjd lite bredvid. Och skola, ´dagis, E18 med busshållplats  och affär  är inom gångavstånd. Det är rejält tilltaget i storlek, byggdes ungefär samtidigt med vårt hus i  slutet på 70-talet. Visst kan man tro att man är på en Ålandsfärja om man sitter här på altanen.


Här har Melker redan ställt upp sina fordon i en snygg parkering, pappas gosse kanske och farmor Mauds som också är i fordonsbranschen. För att inte glömma morfar som också kör lastbil. Mycket brumbrum blir det.

Från Brita i Årjäng åkte vi alltså hit till Svensbyn och sedan till May och Kjell i Signebyn, eftersom Roland måste hämta verktygsvagnen där. Han har fullt sjå nu med fem anställda att serva. Det är mycket arbete även på helger och kvällar.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback