Mot våldet håller vi varandras händer ...

... och nu är vi nästan en och en halv miljon! Det är rätt mäktigt. Det går fortfarande att gå med så vitt jag förstår och länken finns här på tidningen Verdens Gang. Den lades ut efter terrordåden i Norge.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/lenke.php?start=208530

Kommentarer
Postat av: kicki

Sitter och läser ikapp ur dina inlägg, du skriver så mycket läsvärt så man har att göra en lång stund...jag blev berörd av ditt inlägg om mamma...tänker på den dagen min mamma och pappa inte längre finns hos oss, jobbiga tankar. Min pappa fyller 80 år i dagarna och jag har ordnat här hemma hos oss ett stort kalas imorgon, mina syskon med alla barn och respektive kommer....det blir lite blandad mat samt ett stort bärg av skaldjur, pappa älskar allt sånt och jag tänkte överraska med det.

Den vita skåpbilen med tillhörande personer har gjort inbrott här i Molkom i två hus...jag känner mig orolig för alla såna objudna gäster och speciellt då denna månad då Peter är på jakt på hardangervidda och ute på annat med jobbet...

Ha det gött...kramen

Postat av: Inga Magnusson

Kicki, det är så roligt att ha kontakt med Dig över bloggen! Vi lever ganska trevliga och trygga liv både Du och jag, liv som är på många sätt parallella med mycket umgänge, natur och djur och lantliv.Mina tankar om min sorg är personliga men på många sätt gällande för många. _Det i min sorg som är privat behåller jag för mig själv. Men sorgen över mina föräldrar överraskade mig lite, att jag sörjer det de var innan de blev gamla och skröpliga. De människor som inte är döda kan man inte sörja, så sorgen kom sent på något sätt.

2011-09-01 @ 22:27:23
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: kicki

Glad att jag fått kontakt med dej Inga...vi har mycket gemensamt, skog, natur, mat, ungar....ja livet....ha det gött, jag fortsätter min förberedelse inför 80 årskalaset, slut på de fackliga 5 som min dotter brukar säga...(kafferasten)...skickar en stor kram.

Skall ni på oxhälja så kom förbi.....

2011-09-02 @ 10:41:06
URL: http://blogg.vf.se/kicki

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback