Bloggen som kokbok ...

... använder jag. Idag letade jag igenom min egen blogg efter ett recept på kyckling som jag tänkte göra idag. Bra att ha alla favvorecept samlade på den egna bloggen under egen kategori. Hos mig heter den bara "Mat". Det blir fylld kycklingfilè lindad i bacon tror jag. Den tillagas i ugn.

Kommentarer
Postat av: Selma

Jag tänkte mig dessutom att mina kids lätt skulle hitta recept på våra "specialare".Har du förresten någon nätbutik du rekommenderar för friluftskläder. Här finns liksom bara Granngården och deras utbud var mer än magert när jag kollade igår.

Postat av: kicki

Jag sitter och läser om Jenni i hennes blogg, vad har hänt efter 4 juli...

Vilken stor och vacker bock han fällt din Roland. Pratade just med Peter uppe från Hardangervidda, där har fällts en bock och ett antal ripor, idag hade de sovmorgon efter en slitsam dag igår, det var visst en väldigt busväder där. Jag får längta efter honom en vecka till innan han kommer hem. Ja du bor man efter skogsvägen då är det bara att vänta på timmerbilen, ibland lite opassandes med denna väntan men för det mesta lite rogivande faktiskt, man sitter ju inte i sjön om man säger så...Ha nu en fin söndag, här är kolsvart så det blir säkert åska, jag skall tillsammans med dottern jobba på vårt lokala loppis här ibyn idag. Förresten...idag är jag len som en barnrumpa om fötterna efter fiskarnas behandling...det var verkligen jätteskönt...kramen

2011-09-11 @ 11:21:39
URL: http://blogg.vf.se/kicki
Postat av: Herta

Nu såg jag Selmas kommentar. Vi rekvirerar från ett bra och billigt ställe som div friluftsmänniskor, hund och annat löst folk använder sig av. Har dock glömt bort vad det heter.

2011-09-11 @ 12:44:51
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.
Postat av: Victoria

Åh, det är ju så gott.. jag brukar äta det hos mina föräldrar. :)Hoppas du har en bra söndag!

2011-09-11 @ 17:31:09
URL: http://thevictoriaplace.blogg.se/
Postat av: soffie

då ska jag kolla in vad du har för gott att bjuda på där:)

2011-09-11 @ 18:55:44
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Veiken

Vad smart du är. Bra tips, ska kolla vad du har! :)

2011-09-11 @ 19:56:19
URL: http://veiken.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback