Agenda

Tja, det blev något sorts italiensk mat när jag kom hem från skolan i eftermiddag; dvs lite hopplock från kylskåpet. Där fanns kokt kall blomkål, rökt älgstek i tunna skivor, lök i tunna skivor, avokado lagom mogen, fina tomater, Helens glutenfrias rostade formfranska och en god sojaost.

Alltsammans nersköljt med ett glas vin med bubblor. Jo, vi firar nåt också och inte bara Anders födelsedag som vi ringde upp och sjöng för och hans travloppsstart som ska komma nu i kväll. Tror att hästen han kör till och med är tippad segrare på Färjestad.

Gubben har varit på Norma i sällskap med ett antal rovdjursintresserade; Ragnar Skanåker (pistolskytt, om nu någon minns honom!) Ove Victorin, Torbjörn Lindskog, Ola Välima (fel i namnet) och några till. Sen hem till lite mat + middagsvila. Senare har han bastu med några andra gubbar och till sist ska vi på någon mat med goda vänner.

I morgon åker vi till Snarkil på kvällen. Vi har det väldigt bra, går inte att klaga just nu. Till och med vädret är nådigt.

Kommentarer
Postat av: Suss

Det lät lite udda ingredienser för att låta italienskt, men vinet kanske hjälpte till att förstärka känslan. Önskar jag var i Italien, istället för i skolan med verksamhetsplaner och annat skit! Trevlig helg!

Postat av: Inga Magnusson

Suss: Hmmm tänkte kanske inte på själva ingredienserna utan mer på att man plockar fram vad man har i kylskåpet och sätter på bordet.

2011-09-24 @ 05:42:21
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback