Världens barn konsert i Silleruds kyrka


Konsert till förmån för Världens barn var det i Silleruds kyrka igår kväll, lördag. Det var riktigt mycket folk i kyrkan och jag hoppas att man fick in mycket pengar till detta behjärtansvärda ändamål. Vår präst, Birgitta Rolöf (?) uttalade en förhoppning att det skulle prassla mer än rassla i håvarna. Och det gjorde det.

Rickard och Jerker var med förstås, jag gillar ju Dan Andersson bäst, om honom berättar Rickard så bra också. Barnkören gjorde bejublat framträdande, de måste ha en bra ledning (Malin?) för det var mycket rörelse och glädje med i sången. Maria Ek, min granne, sjöng som vanligt otroligt vackert. Gabriellas sång är min favorit. Torsten Wilhelmsson spelade piano och orgel med bravur. Jag fäste mig speciellt vid det stycke han spelade på orgeln, vet inte vad det heter. Välspelad orgel i kyrka är oslagbart, något som Torsten också pratade om.


Här är barnkören. Jag har inte skärpt till bilden och det med avsikt. Man ska inte ta bilder på barn som gör dem identifierbara på nätet, utan lov från föräldrar i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback