Ormarna ...

... och krokodilerna kommer  strax före vattnet i det översvämmade Thailand, de vill inte drunkna. Huvvaligen!!! Jag är så glad att jag är svensk! Svenska fästingar är helt ok i ljuset av detta.  Nu har vattnet nått inrikesflygplatsen i Bangkok och kulmen nås först om ett par dagar. Stackars drabbade!
http://www.dn.se/nyheter/varlden/vattnet-stangde-bangkoks-flygplats
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/bangkoks-guvenor-nu-ar-det-kris_6576963.svd
http://www.expressen.se/nyheter/1.2602801/flygplats-i-bangkok-oversvammad
http://www.svd.se/resor/vattnet-hotar-bangkoks-centrum_6579409.svd


Kommentarer
Postat av: Ann O Nyman

Stackars dig!

Har du någonsin varit längre bort än en Ålandskryssning?

I Bangkok bor det ca 15 miljoner invånare och de klarar sig väldigt bra tack vare gott humör och att det inte finns några smittsamma fästingar där. 90% av alla ormar är ofarliga för människor, de utgör inga problem. De krokodiler som rymt från några zoo är nu infångade eller skjutna.

Boka en resa dit, se hur fint det är och njut av värmen och det underbara folket!

2011-10-26 @ 01:25:49
Postat av: Inga M

Ann: Ha ha...jag har varit lite längre bort än Åland men Du har rätt i att jag inte är särskilt berest. Särskilt synd om mig är det inte. Jag trivs bäst i svensk natur när jag är ledig så jag blir nog kvar här bland myggorna och fästingarna. Tur att inte alla vill åka till Thailand och Bangkok då skulle det bli trångt. Vi har mycket goda vänner som delvis bor där och jag känner hitflyttade jättetrevliga thailändare så jag förstår att det är ett fint land på många sätt, men passar alltså inte mig.



Det låter bra att ormarna är ofarliga och krokodilerna infångade. ;-)

Postat av: Inga M

Ann igen: Jag läser nu att 360 personer har dött i översvämningarna, guvernören säger att det är kris, den näst största flygplatsen har stängt och fungerar som evakueringscenter för dem som flytt undan vattnet, det kommer att kosta 69 miljarder att bygga upp igen det som förstörts, hela landet har i princip stängt i fem dagar för att man ska kunna evakuera. Jag undrar om Du verkligen är så uppdaterad om läget som Du ger sken av, det verkar inte vara läge att besöka Thailand just nu om nu inte tidningarna och guvernören har helt fel.

2011-10-26 @ 08:00:45
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Trolda

Ja, vi är verkligen förskonade från många naturkatastrofer här i vårt land! Sverige är fantastiskt! :)



Trolda - kramar =D

2011-10-26 @ 11:15:51
URL: http://trolda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback