Lördag långpromenad
Efter att ha släppt Oskar några gånger efter rådjur (jakt, men ingen lycka) tog jag dagens långpromenad upp mot Egenäs. Det är skönt att gå den här vägen när det blåser, det blir alltid lä här.


Hit gick jag snabbt, det är 7,3 kilometer hemifrån. Jag mätte hur långt jag hann på 35 minuter och det var 4,3 km idag också. Men en större prestation än igår för nu var det mycket uppförsbacke, genom hela Tobyn.
Kommentarer
Postat av: Veiken

Härliga höstbilder! Du måste ha järnkondition som går så långt och fort också....

Postat av: Inger Maryissa

Fina foton från din långpromenad och oj..vilken lång promenad

men kan tänka mig det var härligt

ha en fin söndag

2011-10-08 @ 23:49:24
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: kicki

Hösten är vacker, de dagar himlen är blå, solen skiner, färgerna sprakar...inte när det regnar, allt är grått, kallt, brrr......men vi har haft en underbar höst än så länge. Nu kommer älgjakten, då om man har tur är det en vacker höst. Nu verkar den bli kall detta år och det är bra, köttet mår ju bättre av det och det är skönare att sitta i skogen när det ar kallt än blött....Gubben åker själv på jakten iår, jag kommer inte med, inte ens en enda dag. Jo jag kommer stå i slaktboden, varje kväll, sånt hör till...någon eftermiddag kommer dottern hem med barnbarnet, det skall dras i älgben...haha. ha nu en fin vecka, skickar en kram.

Förresten är det ni som bygger.

2011-10-09 @ 09:58:21
URL: http://blogg.vf.se/kicki
Postat av: anne

Då går du riktigt fort!!!Om inte jag fokuserar och pinnar på ordentligt så inte kommer jag ner på så mycket mer än 9.5 min/km.Kanske har du medvind? :)

2011-10-09 @ 21:33:16
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback