Mobbad Juholt!

Jag har lite svårt för mobbning på alla nivåer och just nu känns lukten av mobbning runt Juholt. Det är lätt kväljande. ( S ) valde honom till sin ledare och bör rimligen ha vetat vem det var man röstade fram till ledarposition, men redan från början så bekämpades han, bl.a. av den egna pressen; Aftonbladet. Hans nybörjargrodor fick enorma proportioner.  Och så mer förutsägbart däng  av de borgliga drakarna förstås. Nu sviks han av den ena efter den andra av de egna och falangerna i ( s )  blir allt tydligare;  landsortsföreträdarna mot Stockholmsgänget, vänster mot höger. Partiet driver utan styrning och ingen vet riktigt säkert vad som gäller. Det blir allt tydligare att man räknar med att köra partiet i botten så att man kan ta fram en ny ledare ur motståndarfalang inom ( s). Juholt kritiserades redan från början för att han inte bjöd in sin interna motståndare till en plats vid köttgrytorna utan skåpade ut dem totalt. De kanske hade varit mer lättstyrda om de fått åtminstone lite med av makten, då hade de haft något att förlora på att driva intern opposition. Som det nu är så har de allt att vinna  istället och går ut hårt.  Men den stora förloraren är partiet förstås så frågan är vad Juholts interna fiender kan vinna ändå. De får i händelse av seger,  makt i ett väldigt litet parti. Kan tänka mig att Alliansen glädjer sig och kammar hem allt bättre opinionssiffror.
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/det-kravs-mer-an-bara-hakan-juholts-fortroende_6662304.svd
http://www.aftonbladet.se/nyheter/juholtskris/article13988483.ab
http://www.dn.se/ledare/signerat/juholt-ratt-man-pa-fel-position
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13984828.ab
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/det-har-betonar-juholts-ambivalens_6662976.svd 
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/fyra-fragor-s-ska-ta-strid-om_6662210.svd

Kommentarer
Postat av: britten

Ja fy fy det är kräkvarning på dessa drev...

Postat av: Znogge

Väljer man någon så borde man kanske stå för det valet. I alla fall om man känt till vissa saker...

2011-11-26 @ 11:48:34
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Jo, det är med viss förvåning som jag följer dessa ständiga påhopp på Juholt, liksom pressens närmast tonårsmässigt fåniga letande av undermeningar i hans partikamraters kommentarer om honom, eller snarare brist på kommentarer.Juholt kommer att leda S + MP + V till storseger 2014, sanna mina ord.

2011-11-26 @ 15:34:12
Postat av: Max

Tror (s) skulle tjäna på att göra sig av med den grupp högerkrafter man har på styrande funktioner, exempelvis Österberg i KU som fick stöd Jämtin för att fälla kravet på lagstiftning om öppen redovisning av partibidragen. Där blev Juholt sidsteppad.Enligt Palm är det en förhållandevis liten grupp som pepprar på mot Juholt, en del anonymt. Hoppas (s) slipper dessa i framtiden. De saboterar för partiet.Juholt är en mycket entusiasmerande politiker och både (s) och andra partier kan säkert få ett ökat gräsrotspolitiskt engagemang till följd av hans inspirerande framtoning.(s) har valt en visionär och bra ledare.

2011-11-26 @ 16:25:31
URL: http://nymax.wordpress.com
Postat av: anita

Klart som sjutton att borgarna är skraja, annars skulle de inte lägga ner så mycken möda på att mosa Juholt. Även högerfalangen inom S bävar, de inser att de förlorat makten inom partiet.Att vara YVIG, en beskrivning som ofta återkommer om Håkan Juholt, alltid bekrivet som något negativt.Jag läser i synonymlexikon. Yvig: Kraftig , svepande, uttrycksfull, talande, livfull, livlig.När blev sådana egenskaper ett hinder för en partiledare?! Mina tankar går till Olof Palme. Att vara "yvig" ligger nära att vara visionär!Vilken typ av politiker vill vi ha? Livlösa, iskalla robotar som Reinfeldt eller varmblodiga, känslomässiga MÄNNISKOR som Juholt.För min del är valet enkelt. Fram för mänskligare politiker!

2011-11-26 @ 17:51:33
URL: http://www.pyttiminpanna.wordpress.com
Postat av: Lena

Den som sig i leken ger, den får leken tåla.Stackars Mona hade det väl inte roligare, när den Yvige mobbade ut henne?

2011-11-26 @ 21:45:19
Postat av: Gunvor

Håller med Lena. Han får allt skylla sig själv.Det skulle ha varit pinsamt med Mona som statsminister, men tänk er den Yvige representerande oss i världen!Vi elaka borgare kan luta oss tillbaka och njuta så länge.

2011-11-27 @ 17:55:53
URL: http://svenska.iedior.se/#home
Postat av: Zarah

Jag hänger inte med i vad som händer på hemmaplan, det du beskriver här låter inte rumsrent, tycker jag. Tytvärr så är det inte första ggn det händer inom s-partiet.

2011-11-27 @ 18:35:10
URL: http://verandan.svenskablogg,.se
Postat av: Inger Maryissa

Fattar inte vad som händer med S-partiet den sista tiden, och det trista är att allt detta påverkar partiet negativt när det gäller förtroendet

nu är det faktiskt dags att de skärper sig...så känner jag i alla fall

börjar bli riktigt orolig...

2011-11-27 @ 20:51:31
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback