Landat i Seattle ...

... borde han ha gjort nu, yngste sonen. Efter ett par veckor hemma i Sverige så är han på andra sidan Atlanten igen för ett par veckors besök hos goda vänner som jobbar i it-branschen där och sina svärföräldrar. Han  har inte ringt efter landningen men vi får väl kolla på hans FB imorgon om det syns nåt.

Uppdaterat fredag kl halv elva på kvällen:
Jodå han hade landat och ringde. Resan hade gått bra och han skulle precis visa upp sina papper för en arg polis. Hoppas det gick bra också, amerikanska poliser är inte att leka med.

Kanske kan han hälsa på en person som jag tror är släktingar till oss; Richard L Wesserling Spanaway, Tacoma Washington och Sandra A Wesserling Spanaway, Tacoma Washington. Äsch, det kommer inte att ske.  CMin pappas moster hette Anna, hon emigrerade till US och gifte sig Wesserling. Fick en dotter som gifte sig till namnet Edna Olsen och en dotter som gifte sig till namnet Hazel Kelly. Alla med adress Tacoma, vilket också är namnet på flygplatsen i Seattle.

Kommentarer
Postat av: Lena

Har du tipsat sonen om Wesserlings? Det måste ju vara samma släkt, som dina anförvanter gifte in sig i. Hur spännande som helst! Kanske dom vet mer om den amerikanska delen av släkten?

2011-11-19 @ 08:12:41
Postat av: Inga Magnusson

Lena: Nja, jag har talat om det, men jag tror att det är andra upplevelser som hägrar i Seattle. Det skulle vara roligt att få kontakt med dem. Jag har testat via nätet att hitta dem och tror att jag lyckats, men hittar ingen mailadress eller liknande. Vet inte om det finns någon amerikanskt hitta.se eller eniro

Postat av: Landkrabba

Här kommer en länk med länkar till utländska nummerupplysningar: http://www.hitta.se/118020/internationellt.aspx

Och amerikanska poliser, jösses! De är i en klass för sig. Sjömän brukar oftast ha väldans massa trubbel med dem...

2011-11-19 @ 19:13:56
URL: http://landkrabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback