Juholt hyllas av Göran Persson...

... som känner igen sig själv i honom. Kanske tur att inte GP berättade det före valet. Jag är inte säker på att det var en kopia av GP man önskade som ny partiordförande. I så fall hade det väl varit bättre att behålla orginalet. Sen har jag bestämt för mig att GP mitt i den här valprocessen ringde runt och försökte torgföra en helt annan kandidat, ett tilltag som eventuellt ändande den politikerns karriär. GP hyser tydligen fortfarande illusioner om sin popularitet inom (s ). Politik är, som någon så träffande uttryckte det, möjligheternas konst.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2380564/hakan-juholt-vi-ar-kulbo

Kommentarer
Postat av: Mia

Nja, återstår att se. Det kan ju finnas likheter i personlighet som han känner igen. Men för den sakens skull behöver det ju inte betyda att det blir lika fel som med GP. Som du vet så hoppas jag Juholt ska bli ett bra val för socialdemokraterna. För jag räknar med att det blir han som blir näste partiledare för s.

Postat av: Znogge

Nej en kopia av Göran Persson är nog inte alla lika roade av. Räcker gott och väl med en är min personliga uppfattning...

2011-03-20 @ 09:44:07
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Frikadellen

Att GP inte kan hålla sig borta. Han gör inte sina gunstlingar en tjänst då en komplimang från honom är på gränsen till misskrediterande...

2011-03-20 @ 16:31:34
URL: http://frikadellen.blogg.se/
Postat av: Suss

Jag tycker att Juholt ska raka av sig mustaschen, så att man inte tänker på en annan ledare i en annan tid. Han får gärna ha mustasch, men kanske en liten annan modell vore bra?

2011-03-20 @ 17:34:23
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback