Juholt = ett klipp!

Jag ser det nu i det här You tube inslaget! Juholt är okänd för de flesta, men jag inser att han är ett klipp för socialdemokratin! En man med den här humorn är en arvtagare, inte till Olof Palme, men till Tage Erlander! Tages landsfaderlighet vilade just på folklig humor, på förmågan att se sig själv utifrån, med befriande distans. Man har hittat en riktig pärla. Som bekännande centerpartist så beklagar jag självklart djupt det här valet, för jag tror att det bäddar för succé för socialdemokraterna.

Jag känner igen konceptet, jag lever med en person som fungerar ungefär så här, en som lockar till skratt och som alltid kan skämta med sig själv, inte en tråkig minut i hans sällskap.  Jag unnar socialdemokratin och svenska folket en ledare av den här kalibern. Han kommer att lyckas, han kommer att vara en värdig motståndare till Reinfeldt och han kommer att vara ledare i många år, helt enkelt för att många vill finnas i hans närhet! 
 
Skitt också!! Om jag ska vara krasst sakligt centerpartistisk så hade det varit bättre med den charmlöse Östros, den borne losern, GP.s arvtagare!


Kommentarer
Postat av: Herta

Men så skönt att vi slapp även om det hade blivit bättre för valresultat och annat.

2011-03-10 @ 21:44:50
Postat av: Gunvor

Ja skitt också! Han har ju karisma, jämfört med de andra mespropparna.

Postat av: TT

Jag har aldrig hört talas om karl´n men jag hoppas du har rätt!

2011-03-11 @ 23:07:19
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Marie

Hahaha...ja, lite skit är det nog. ;-)

2011-03-12 @ 08:40:16
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Mia

Härligt YouTube inlägg. Ja, jag tror också han är ett riktigt klipp för (s) och som du redan vet så gillar jag den tanken. Tur att det finns olika åsikter, annars skulle livet bli en aning trist.

2011-03-12 @ 09:41:17
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback