Bedragerska på Sagerska?

Vill vi ha det? Lena rimmade så käckt i en kommentar nedan. Hon har ju varit rätt förslagen Juholts särbo, förfalskat dokument, lurat sin arbetsgivare på pengar och så.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Nu är det ju inte hon som blir partiledare men jag tycker ändå att ett fläckfritt förflutet vore att föredra.

Postat av: anne

Kanske var det hon som höll kurs i Örebro för ett antal år sedan, klipp- och klistrakurs? ;)

2011-03-31 @ 07:45:35
URL: http:// annnne.blogg.se/
Postat av: Suss

Jag har väl som enda fundering att man kanske kan få fortsätta sitt liv efter att ha "sonat sitt brott"? Sedan hade det förstås varit enklare om hon inte hade gjort det!

2011-03-31 @ 10:08:59
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Lena

Vi får innerligt hoppas att inte "kaka söker maka" som man elakt undrade i en kvällstidning.Blir inte Juholt statsminister spelar det absolut ingen roll. Men att se den kuliga Åsa som officiell representant för Sverige, det gillar jag inte. Obetalda TV-licenser, p-böter och Toblerone är ju peanuts i sammanhanget. Det tyder mest på slarv medan ett bedrägeri är väl genomtänkt och planerat.

Jag är kanske väldigt gammaldags?

2011-03-31 @ 17:24:34
Postat av: Veiken

Det hon har gjort är riktigt uselt!

Jag blir faktiskt rädd när jag hör att Juholt inte ska vara partiledare pga det. Jag visste inte att vi ska straffas för vad andra gör/gjort i det här landet!

Var och en har ansvar för sitt eget liv och handlande!

2011-03-31 @ 19:19:12
URL: http://veiken.wordpress.com/
Postat av: Inga Magnusson

Jag känner mig kluven i detta. Först tyckte jag inte att det var några problem egentligen. Som delbo /kulbo eller vad de nu är, till en oppositionsledare spelar det inte så stor roll.Men om nu Juholt skulle bli statsminister då hamnar det i ett annat läge. Då blir hon plötsligt en officiell person på ett annat sätt och att det känns inte bra att en människa som på sätt och vis ska representera Sverige, har brustit så rejält i omdöme som detta känns inte riktigt bekvämt. De flesta av oss har rejäla spärrar mot så här grova brott.

2011-03-31 @ 21:07:30
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: soffie

så himla dåligt men det ska ju inte påverka han som partiledare,han måste känna sig lurad av henne,

må gott

2011-03-31 @ 22:01:16
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: TT

Ja, alltså... den här lilla ankdammen Sverige där andra ska bära hundhuvudet för en del människors beteende. Dessutom kan man hoppas att hon lärt sej sin läxa och som Juholt säger så har hon tagit sitt straff för det.

Han blir nog bra i sej till sin syssla vad än hans särbo gjort men visst ser det alltid bättre ut med ett prickfritt förflutet när man hamnar i rampljuset.

2011-04-01 @ 11:58:17
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Mia

Tja... hade det varit Juholt själv som gjort brottet hade jag blivit riktigt betänksam och inte velat ha honom på den post han har nu. Att han ska ta ansvar för vad en kvinna gjorde när de nyss lärt känna varandra finner jag egendomligt. Det finns mer märkliga saker.Jag vet en ledande kommunpolitiker som för ganska många år sedan "lånade" pengar ur kommunens bolag när han råkat i knipa. Han blev avsatt från sin post, men efter några år så får han en plats i landstingsstyrelsen. Det störde mig en hel del till en början, men nu med ännu fler år efter att brottet utfördes och med klanderfritt leverne så kan jag inte se att det är något problem. Tvärtom, det vore hemskt om han aldrig skulle kunna få ett uppdrag (som han är mycket kompetent för) för ett brott han gjorde under en olycklig period i sitt liv. Det är säkert cirka 15 år sedan nu...

2011-04-02 @ 16:43:55
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback