Tisdag ...

.. var en speciell dag, första lediga dagen på mitt sommarlov i år.  Det är på flera sätt den allra bästa dagen, det känns som om en helt oändligt ledig period ligger där framöver. Men det är den förstås inte, den är inte så mycket längre än andra människors semester när man är över 60 år, som jag. Det blir ju fler semesterdagar med åren.

Vi slutar nu ppå min skola och börjar jobba en vecka in i augusti, det blir inga tre månaders ledighet som man pratar om för elevernas del. Men jag gillar mitt jobb och har inga problem att träda i tjänst igen. Jag har världens bästa kollegor, elever och föräldrar! Då är varje dag på jobbet en kanondag!

Ikväll har vi grillat enkelt med tyska gäster. Innan man fått i ordning allt känns det tungt och jobbigt, men när man sitter där och umgås över en bit mat så har vi himla roligt. Det är kul att träffa människor med andra vanor, annat levnadssätt osv. När vi kommer hem så är vi ofta, som i kväll, glada och nöjda med vår kväll. Vi har trevliga gäster i våra stugor och de flesta kommer tillbaka år efter år. En del av dem har blivit våra goda vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback