Söka på blogg.se via google går ...

... upptäckte jag. Jag får söka på bloggens namn, vilket råkar vara lika med mitt eget namn inom citationstecken + det jag söker efter. Då får jag ungefär de träffar jag vill ha och inte flera tusen.  Ett välfärdsdilemma - men ändå! Nu är det löst.

Slappardag har vi  idag midsommardagen - jag ligger i solsängen på altanen o läser och gubben brummar runt på den nyputsade Maraudern (för att byta ut saltstenar till viltet påstår han, kan också vara en bra ursäkt för att brumma runt lite här och där. Fast han har tittat på ett jobb får väl erkännas i ärlighetens namn. Det är få helt arbetsfria dagar ihans liv, även om tempot kan variera).

 Ätandet är smarrigt men enkelt, värmda rester från gårdagen. Ringer runt o pratar med barnen.  Ja, ungefär så är läget.....! Lilla Clara i huset bredvid har hojtat uppmuntrande åt sina föräldrar nu någon timme på eftermiddagen, hoppas de  får vila middag en stund ändå. ;-) Det är trevligt att höra barnaröster igen i bygden.

Utsikten för min del är den här! Inte fel alls!


Sen tar vi en tur på sjön, det är nästan vindstilla och inga åsksmällar hörs någonstans. En får tacke!


Kommentarer
Postat av: Herta

Ligger Du i "utesängen"? Finns det en bild eller har jag missat den?

Postat av: kicki

Visst är det väl underbart med denna slappardag...fast det var lungt igår så litar det på...Sitter just nu och kollar sommarkrysset tillsammans med gubben, så där lagomt slappt och gött...ha en fin helg. kramen

2011-06-25 @ 20:41:32
URL: http://blogg.vf.se/kicki

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback