"Politiskt inkorrekt" ...

... info är namnet på en sida som skriver bl.a. om invandrares brottslighet. Den är nära knuten till Sverigedemokraterna även om den inte officiellt är ett språkrör. På den här sidan säger SD det som inte går att säga officiellt i riksdagen eller annorstädes.
Det är inte så konstigt kanske.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13231575.ab

Men det märkliga är att om man går in och kollar på  mediacreeper, dvs den sida som visar vilka sidor tidningar och tevekanaler surfar på, så förekommer just den här sidan hela tiden och i stort sett hos alla! Gammelmedia verkar alltså hämta nyheter och info från den här sidan som man i nästa andetag säger sig ogilla.

http://mediacreeper.com/site/politisktinkorrekt.info

Jag länkar till ett par exempel nedan.
Det däremot är konstigt!

http://mediacreeper.se/name/Expressen_AB
http://mediacreeper.se/name/Sveriges_Television_AB

Vill bara samtidigt påpeka att jag inte tror att människor från vissa religioner eller nationaliteter är mer benägna att begå brott, men rotlösa människor som levt / lever i kaos är mer brottsbenägna. Och det kan gälla för dem som lever i / kommer från vissa områden i världen. Sedan generationer infödda svenskar med uppväxt i otrygghet och kaos är också mer benägna att hamna i brottslig verksamhet. Det handlar om mer komplexa sammanhang än de enkla som ofta serveras i SD. Sen kan man tycka att invandringen till Sverige inte bör vara större än att vi klarar av att ta hand om dem som kommer hit på ett bra sätt, med språkundervisning, bra skolundervisning så att de inte på förhand döms till utanförskap utan ges en chans att få egen försörjning med jobb och bostad.  Och visst är det så att de etablerade politiska partierna inte har tagit integrationsfrågorna på allvar utan sopat problemen under mattan. SD:s framgångar är en varningsklocka, i elfte timmen.

Kommentarer
Postat av: Znogge

För flera år sedan var jag på studiebsök hos polisen. De talade utan problem om att vissa nationaliteter var överrepresenterade inom vissa brott. Ja, vem vet...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback